Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Aangelegd door Hoveniersbedrijf Cox Hovenier

In Herten, vlakbij Roermond, heeft Cox Hoveniers een mooi project mogen realiseren. Er is een passend ontwerp gemaakt voor de voor- en achtertuin. Met het resultaat kunnen de klanten nog jarenlang met plezier van genieten.

Werkzaamheden in de tuin

Van te voren is er een tuinontwerp gemaakt, zodat de klant een goed beeld kreeg bij wat hij kon verwachten. De lijnen zijn strak gehouden maar worden wel afgewisseld met beplanting, grind en bestrating. Bij het pad naar het verhoogde terras is gezorgd voor afwatering door middel van een sleufgoot.

Met grondspots wordt er sfeer in de tuin gecreëerd. Deze zijn onder andere geplaatst aan de zijkant van de verhoging, zodat ook het hoogteverschil goed zichtbaar is in het donker. Er is een klimop geplaatst tegen de hekwerken die zorgen voor een afscheiding rondom de achtertuin, op deze manier kunnen mensen niet zomaar in de tuin kijken, maar hebben de bewoners vanuit de tuin wel een groen zicht. Meer informatie over deze tuin leest u op de website van Cox Hoveniers.

Impressie van de tuin

 

Cox Hoveniers

Cox Hoveniers is werkzaam in de omgeving van Roermond. Zij kunnen het gehele tuinproject, van ontwerpen tot aanleg tot onderhoud, verzorgen. Kijk ook eens op onze website voor onze verschillende specialiteiten. Woont u in deze regio? Bent u hulp nodig bij tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem dan gerust met Cox Hoveniers.

 

Wat is een moderne tuin?

Een moderne tuin kenmerkt zich door strakke lijnen. Vaak zijn deze tuinen ook onderhoudsvriendelijk ingericht. Toch is er bij deze tuinen sfeer aanwezig door verschillende materialen en beplanting. Lees hier 15 tips en ideeën voor een moderne tuin.

Meer over de moderne tuin

Ook genieten van een moderne tuin?

Vraag jou hovenier om mee te denken over jouw moderne tuin, er is veel meer mogelijk dan je zou denken.

Waar kan je op letten bij het inrichten bij een moderne tuin:

  • Zoek aansluiting bij de lijnen van het huis
  • Gebruik materialen die een tijdloze uitstraling hebben
  • Zorg voor voldoende balans tussen bestrating en beplanting
  • Maak gebruik van rustige kleuren
  • Maak je tuin niet te steriel

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur