Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Aangelegd door Hoveniersbedrijf Martin Dunnink

Kenmerken van deze tuin zijn: kindvriendelijk, nieuwbouw, onderhoudsarm en speelplezier. De wens bij dit tuinproject in Rouveen was een onderhoudsarme tuin met veel ruimte voor de kinderen om in te spelen. Uitgangspunt was dat er het gehele jaar iets te zien zou zijn. Bij dit project is de complete achtertuin aangepakt, van bestrating tot beplanting en erfafscheiding. Het is allemaal naar volle tevredenheid gerealiseerd.

Werkzaamheden in de tuin

Bij tuinaanleg begint het met de basis het grondwerk. Dit is zo verdeeld dat er bij dit project voldoende ruimte is voor bestrating voor de kinderen om op te spelen. Bij de tegels is gekozen voor een design wat goed past bij het interieur van het huis. Daarnaast is er een kinderhoek gemaakt met gras en een trampoline.

Met de beplanting is er gezorgd voor een speels effect. Dit is gerealiseerd met struiken en grassen voor de hoogte. De voortuin is in dezelfde stijl getrokken, strakke lijnen en borders met beplanting. Met op maat gezaagde balken is er een frame gemaakt voor de schutting waar douglas planken verticaal op zijn bevestigd. Dan kunnen de kinderen daar minder makkelijk op klimmen. Voor de schuttingdeur geldt hetzelfde, alleen staat deze tussen hardhouten palen. Meer informatie over deze tuin leest u op de website van Hoveniersbedrijf Martin Dunnink.

Impressie van de tuin

 

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink is gevestigd in Nieuwleusen. Het is een eenmanszaak met een werkgebied in de regio Zwolle, Ommen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Meppel, Kampen en Zwolle. Een impressie van de uitgevoerde projecten van Hoveniersbedrijf Martin Dunnink vindt u hier: Tuinprojecten Hoveniersbedrijf Martin Dunnink.  Woont u in deze regio? Bent u hulp nodig bij tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem dan gerust contact op met Martin Dunnink. 

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink Nieuwleusen

Wat is een kindvriendelijke tuin?

Het uitgangspunt voor een kindvriendelijke tuin moet zijn dat iedereen er plezier heeft. Een juiste balans is daarbij wenselijk. Ruimte om te ontspannen en te genieten en ruimte voor de kinderen om te spelen. Lees hier 10 tips voor een kindvriendelijke tuin. 

Inspiratie voor een kindvriendelijke tuin

Meer over de kindvriendelijke tuin

Ook genieten van een kindervriendelijke tuin?

Voordelen van een kindervriendelijke tuin:

  • Plezier voor iedereen
  • Kinderen kunnen veilig buitenspelen
  • Kinderen kunnen natuur verkennen

Vergeet niet je kinderen te betrekken bij het creëren van jullie gezinstuin. Vergeet uiteraard jullie eigen behoeftes niet. Misschien wil je wel even op adem komen in het ‘volwassenhoekje’. Een kindvriendelijke tuin, omdat je samen kan genieten van jullie tuin. Klik hier voor meer informatie over kindvriendelijke tuinen. Een TuinKeur-hovenier garandeert u kwaliteit. Ook genieten van meer tuinplezier? Kies dan voor een TuinKeur-hovenier in uw regio! 

 

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur