Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Tuintrend 2019: Binnen is het nieuwe buiten

Dan bedoelen we natuurlijk niet dat je in je huis moet gaan zitten, maar geef je tuin een huiselijk gevoel door je terras onder de overkapping net zo te stylen als je echte woonkamer. Zo kan je ’s avonds als het toch iets afkoelt nog heerlijk tot buiten zitten op je terras met heater. Wie wil er nou niet zoveel mogelijk tijd doorbrengen in de tuin?

 

Niet meer sjouwen met kussens

Geen overkapping en het begint met regenen (want in Nederland weet je het nooit), dan moet jij super snel de kussens op een droge plek zien te krijgen. Hier hebben zo onder andere een overkapping voor uitgevonden. Dit knusse hoekje kan je naar eigen stijl inrichten en bij een paar spetters kan je er zelf onder blijven zitten!

“Met een heater kan je de avonden die je buiten kan spenderen zomaar verdubblen!”

Buiten eten

De barbecue aanzetten tijdens een zomers avondje kennen we allemaal, maar steeds vaker zie je buitenkeukens in tuinen staan. Complete maaltijden kunnen hier met alle gemak op worden gemaakt. Zelfs tijdens het koken buiten kunnen zijn vinden wij toch wel een uitkomst!

Thuis werken

Je hoort het steeds vaker: thuiswerken. Maar waarom zou je binnen aan een bureau gaan zitten als je ook vanuit de tuin kan werken?! Een geïsoleerd thuishuis kan met gemak worden gebruikt als thuiskantoor! Zo kan je tijdens werk en na werk genieten van het lekkere weer. Je moet natuurlijk wel even zelf zorgen dat je goede wifi verbinding hebt bij je tuinkantoor.

Deze tuintrend is de laatste jaren steeds harder aan het groeien. De meeste mensen zien hun tuin als een verlengstuk van hun huis. Het is al bijna achterhaalt dat je alleen van je tuin kan genieten bij mooi weer. Voor elke seizoen is er een manier gevonden om te kunnen genieten in de tuin. Wil jij dit zelf ook? Zoek dan een hovenier bij jou in de regio en vraag naar de mogelijkheden!

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur