Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Aangelegd door Hoveniersbedrijf van de Ven uit Moergestel.

Deze tuin is door een externe architect ontworpen. Hierna kon Hoveniersbedrijf van de Ven aan de slag met het aanleggen. Het betreft een aanleg van een voor- en achtertuin waarbij gelet is op eenheid tussen de twee.

De werkzaamheden

De oprit aan de voorkant is gelegd met gebakken waalformaten, dit zijn stenen met een authentiek karakter. Vroeger werd deze veel gebruikt in dorpsstraten, maar tegenwoordig zie je ze nog steeds op vele plekken. Om te zorgen dat het hemelwater niet blijft liggen zijn er goten gemaakt tussen de waalformaten zodat het water zo uit de tuin kan. De kleur van de bestrating is zo gekozen dat deze past bij de kleuren van het huis.

De achtertuin heeft een groot terras die tegen het huis aanligt. Via grote staptegels kom je bij het achterste terras, beide terrassen zijn afgewerkt met keramische tegels. Om de tuin af te maken is er een gaashekwerk om heen gezet met aan de binnenzijde een beukenhaag

Impressie van de tuin

TuinKeur-hovenier Hoveniersbedrijf van de Ven

Hoveniersbedrijf van de Ven uit Moergestel is gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf is ontstaan in 2005 en groeit vanaf dat moment continu dankzij langdurige relaties met tevreden klanten.

Ook moeite met het inrichten van de voortuin?

Voor veel mensen in de voortuin inrichten een lastigere klus dan de achtertuin. Hoe zorg je nou voor een leuke voortuin die ook nog bij het huis of de achtertuin past? Lees hier meer over voortuinen.

 

Ook genieten van een nieuwe tuin?

Ben jij ook op zoek naar een moderne en onderhoudsvriendelijke tuin? Kan je wel wat hulp gebruiken? Neem contact op met één van onze hoveniers om uw wensen te bespreken. 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur