Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Tuinadvies op Beurs Eigen Huis Jaarbeurs Utrecht

Afgelopen dagen is het team van TuinKeur aanwezig geweest op de beurs Eigen Huis in de jaarbeurs in Utrecht. We hebben hier vele consumenten gesproken over uiteenlopende tuinvragen.

Tijdens de beurs was het voor de bezoekers mogelijk om deel te nemen aan een ‘tuinspreekuur’. Verschillende hoveniers waren aanwezig om hun kennis te delen en de bezoekers op weg te helpen naar meer tuinplezier. Hierbij een impressie van de beurs:

Namens het team van TuinKeur bedanken we graag de aanwezige hoveniers:

Onze stand voor deze beurs is ontwikkeld door Plan 10 Tuindesign in samenwerking met Hoveniersbedrijf Sjef Oerlemans.

Tuinontwerp Beurs Eigen Huis Utrecht

Tuinontwerp Beurs Eigen Huis Utrecht

Tuinontwerp Beurs Eigen Huis Utrecht

Beurs informatie Beurs EIgen Huis:

Bouw of verbouwplannen?

Ga je een huis bouwen of heb je verbouwplannen? Er komt veel bij kijken er zijn veel keuzes te maken. Bezoek de Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Van 9 t/m 11 oktober 2015 kan men in de Jaarbeurs Utrecht terecht om zich te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten. Van de financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. De nationale Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren! Meer informatie, zie: www.realiseerjedroomhuis.nl.

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur