Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Groene voornemens voor het nieuwe jaar

Heb je met het gure winterweer eindelijk wat tijd over? Dan is het ideale moment aangebroken om eens de bedrijfswebsite onder de loep te nemen. Staan er mooie eyecatchers online van recente projecten of kunnen jouw voorbeeldtuinen wel een frisse wind gebruiken? De website is jouw visitekaartje; de perfecte plek om potentiële klanten direct te laten zien wat jij in huis hebt qua ontwerpstijl en sfeerbeleving. Onderscheid jezelf van de concurrentie met professionele fotografie en laat jouw tuinen van het beeldscherm spetteren

Is het inderdaad tijd voor vernieuwing, maak dan nu alvast een inventarisatielijstje van alle representatieve tuinen die je afgelopen jaar hebt ontworpen. Zet daar vervolgens bij wanneer jij verwacht dat deze tuinen op hun mooist zijn. Op die manier maak je eenvoudig een planning om een fotograaf op pad te sturen. Om reiskosten van de fotograaf te besparen is het handig om projecten die vlak bij elkaar liggen op één dag te bundelen. Heb je zelf weinig tijd? Bespreek dan vooraf met de fotograaf wat je precies wil laten fotograferen in een tuin. Je hoeft dan niet per sé mee naar elk project en de fotograaf kan rustig zijn/haar eigen gang gaan.

Voor BuitenBuiten Hoveniers heb ik drie tuinen gefotografeerd in Waddinxveen. Bijzonder is dat de drie projecten naast elkaar liggen en er zijn nauwelijks schuttingen gebruikt waardoor de tuinen in elkaar over lijken te lopen. Onderstaande foto’s zijn gemaakt in de middelste tuin. In het ontwerp zijn de strakke lijnen van de vijver en tegels gecombineerd met weelderige bloem- en plantenborders. Zie mijn website voor meer foto’s van de tuinen in Waddinxveen.

Weet jij al welke tuinen je aankomend jaar wil laten fotograferen? Neem dan nu alvast contact op en ontvang 10% korting op de eerste gefotografeerde tuin! Deze actie is geldig t/m 28 februari 2015.

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur