Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Ik spreek veel ondernemers die het wel eens hebben overwogen, het gebruik van een email handtekening. Helaas blijft het er vaak bij om deze goed in te stellen of te gaan gebruiken. Of ze weten niet hoe het werkt. TuinKeur helpt je graag verder.

De email handtekening wordt gebruikt om kort aan te geven wie de mail verstuurd heeft. Een goede afsluiting bevat in ieder geval de juiste contactgegevens, zodat de ontvanger makkelijk contact kan opnemen. Waar moet je email handtekening aan voldoen?

  • Zorg dat de handtekening kort en bondig is.
  • Gebruik duidelijke contactgegevens.
  • Creativiteit is leuk, maar maak er geen ‘kermis’ van.
  • Let op je spelling.
  • Gebruik geen geanimeerde afbeeldingen.
  • Betrek je website en sociale media er in.
  • Maak de handtekening persoonlijk.

Waarom een email handtekening inzetten?

Naast de betrouwbaarheid die de handtekening uitstraalt wordt deze ingezet voor meerdere doeleinden. Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoeveel mail je per week verstuurd? Als je onder al die mails een goed opgemaakte handtekening hebt kan dit het verkeer naar bijvoorbeeld je website  en sociale media verhogen. Je kan zelfs overwegen om een boodschap in je email handtekening te zetten: ‘Let op: we zijn verhuisd’ of ‘Let op: tijd om uw gazon te verticuteren’. Doe dit wel op een passende manier.

Externe communicatie

De email handtekening is een onderdeel van je externe communicatie. Zorg er dan ook voor dat deze is opgemaakt in je huisstijl. Let er ook op dat collega’s dezelfde gepersonaliseerde handtekening gebruiken. Hiermee creëer je bij de ontvangers een éénduidig beeld van je organisatie.

Enkele voorbeelden van email handtekeningen

frankenhuyzen handtekening_verhuisbericht hoekstra email handtekening hoveniers

Wil je ook een gepersonaliseerde email handtekening in eigen huisstijl? Neem dan contact met me op, 0528-331678 of theo@tuinkeur.nl. Ik help je graag verder.

Onlangs hebben we onze email handtekening weer vernieuwd. Met een persoonlijke foto.
Wat vind je er van? Ik hoor het graag: theo@tuinkeur.nl.

email handtekening Theo Clevering TuinKeur

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur