Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

TuinKeur zet zich in voor de strijd tegen kanker. Door de samenwerking met Taxus Taxi wil TuinKeur samen met haar hoveniers nog meer taxus snoeien.

Het inzamelseizoen van de taxus in 2016 is gestart op vrijdag 27 mei. Tot en met eind september kunnen we met zijn allen bijdragen in de strijd tegen kanker. De stichting Taxus Taxi haalt de taxus op, maar biedt geen (gratis) service taxus snoeien aan. Onze professionele hoveniers helpen de consument hier natuurlijk graag bij.

In samenwerking met de Taxus taxi hebben we deze flyer ontwikkeld:

taxus1 taxus

Een gepersonaliseerde flyer met de informatie van de Taxus Taxi. Deze kunt u als hovenier gebruiken om in uw regio te verspreiden (bij mensen met een taxus in de tuin). Heeft u interesse voor een gepersonaliseerde flyer? Neem dan contact op met TuinKeur.

Samen bundelen we de krachten in de strijd tegen kanker.

 

Over de Taxus Taxi:


Stichting Taxus Taxi is gevestigd in Boxmeer en bestaat sinds 2009. Sinds het ontstaan zijn we jaarlijks gegroeid en hebben we steeds meer plaatsen en gemeenten kunnen en mogen bereiken. Onze grens is globaal gezien van Utrecht tot Eibergen in de Achterhoek en van Breda via Eindhoven naar Weert, Venlo en langs de Duitse grens omhoog weer tot de Achterhoek. Stichting Taxus Taxi bestaat uit een klein, hecht team dat zich vol enthousiasme en betrokkenheid inzet om taxussnoeisel in te zamelen voor de wereldwijde ‘strijd tegen kanker’.

Het enorme enthousiasme van mensen die het initiatief wilden steunen, zorgde voor een zeer succesvol eerste jaar. Inmiddels is Taxus Taxi uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare stichting, dat trots is op het behaalde resultaat. Mede door het inleveren van uw taxussnoeisel is Taxus Taxi in staat iets bij te dragen in de ‘strijd tegen kanker’.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur