Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Een aantal maanden geleden is er gestart met het promotieplan 2015 van TuinKeur. Momenteel zijn we er nog volop mee bezig. Speerpunt is natuurlijk de consument. Deze inspireren en motiveren om de tuin in te gaan en daarbij gebruik te maken van een TuinKeur hovenier.

Het jaar wordt opgedeeld in een viertal thema’s. Binnen deze thema’s zullen persberichten, advertenties, nieuwsbrieven, tuintips, website artikelen/foto’s en facebook berichten worden uitgewerkt. Elke deelnemer aan TuinKeur kan vrijblijvend een keuze maken uit het GRATIS aangeboden materiaal welke wij in eigen huisstijl kunnen aanleveren.

TuinKeur gaat hiermee als organisatie landelijk de consumenten via verschillende kanalen thematisch warm maken voor de tuin als de ideale omgeving om te genieten. De TuinKeur-ondernemers krijgen de mogelijkheid om lokaal het thema uit te werken met de aangeboden materialen. Een ieder kan zijn eigen keuze maken!

TuinKeur maakt landelijk ‘lawaai’, de aangesloten ondernemers lokaal de echo: zo maken we samen de consumenten attent op de professionele TuinKeur hovenier!

Heeft u vragen over het promotieplan 2015?

We horen het graag: 0528-331678.

theo_clevering_tuinkeur

Theo Clevering
Online Marketing specialist in de groene sector.

tuinkeur_theo_clevering_google  tuinkeur_theo_clevering_linkedin  tuinkeur_theo_clevering_facebook  tuinkeur_theo_clevering_twitter  theo_clevering_tuinkeur_pinterest

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur