TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Workshops
WorkshopsDit is wat Jelle Westra doet: met zijn bedrijf, TuinKeur, ondersteunt hij hoveniers in heel het land praktisch maar ook coachend. Met zijn jarenlange ervaring in de economische- en hovenierssector heeft hij snel inzicht in bedrijven en hun ondernemers. ‘Wij ontvangen elk jaar van de leden die dat willen delen, de bedrijfsresultaten. Het naast elkaar leggen van de cijfers verschaft ons niet alleen een goed inzicht in kosten en baten maar ook in andere bedrijfsmatige zaken zoals personeelsopbouw, manier van werken en onderlinge communicatie. Op de workshop-avonden delen we het inzicht daarin en vragen hoe de hoveniers zelf met bepaalde dingen omgaan. We maken hoveniers bewust bekwaam.

 

Als ondernemer sta je er alleen voor

Zeker in deze tijden waarin de consument toch wat voorzichtiger lijkt te worden, is het belangrijk voor ondernemers scherp te blijven. ‘Als ondernemer sta je er alleen voor. Niet alleen zzp-ers, maar ook werkgevers van grotere bedrijven. Jij moet de beslissingen nemen’. Hoveniers vinden het dus over het algemeen prettig om met gelijkgestemden te kunnen sparren. In de workshops zit dat element ook. Men kan zich toetsen aan anderen. Het is een van de manieren waarop we hoveniers Bewust Bekwaam maken.’

 

Hoveniers leren geld verdienen

‘Op de avonden maak ik graag gebruik van een interactieve vraag- en antwoord methode. Vraagstukken worden daarbij direct maar wel anoniem beantwoord. Hoveniers léren geld te verdienen begint op die manier. Met inzicht, spiegelen en nieuw elan om ondergelopen zaken weer fris en met afstand te kunnen bekijken.

In vakbladdehovenier een recent artikel van Jelle Westra over het allermoeilijkste van ondernemer zijn: tijdig sturen en bijsturen. Het is een goede inleiding op de workshops in het land.

Recent stond in de vakblad De Hovenier tevens een uitgebreid artikel waarin de bedrijfsresultaten over 2021 onder de loep worden genomen. Westra: ‘Het inzien van deze gegevens is voor velen al een eye-opener!’ Bekijk de cijfers ook en trek je conclusie.

Inhoud workshopavonden deze winter: 

  • Beoordelen van aangeleverde bedrijfsresultaten. Wat valt op?   
  • Inzicht krijgen in jouw persoonlijke situatie.   
  • Tips en trucs en inspiratie om hoveniers Bewust Bekwaam te maken. 

 

Workshops

Aanmelden

Deelname is geheel gratis.

Aanmelding Workshop

Mede mogelijk gemaakt door: