Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

TuinKeur platform

TuinKeur is de brug tussen de consumenten en TuinKeur-gecertificeerde hoveniers. Het doel van deze brug is om consumenten te ontzorgen door ze gemakkelijk met professionele hoveniers in contact te brengen. Gecertificeerde TuinKeur-hoveniers staan voor de 5 zekerheden.

HovenierNederland
HovenierNederland is het grootste onafhankelijke recensie platform voor alle hoveniers in Nederland. Alle hoveniers in Nederland zijn in kaart gebracht zodat het kiezen van een hovenier in jouw buurt nu nog makkelijker wordt. Daarnaast zijn de beoordelingen en recensies van de hoveniers inzichtelijk zodat jij van tevoren weet wat je van een hovenier kan verwachten.

Ga hier naar HovenierNederland

Schrijf & Win
Wanneer je een TuinKeur-hovenier ingeschakeld voor de professionele ondersteuning van je tuin kan je mee doen met de Schrijf & Win actie. Door een recensie te schrijven op www.hoveniernederland.nl over jouw TuinKeur-hovenier maak je kans op een jaarabonnement van Tuinseizoen of Buitenleven. Iedere maand worden er 20 winnaars geloot. Als je eenmaal een recensie hebt geschreven dan speel je het hele jaar mee.

Ga hier naar de Schrijf & Win actie

Hovenier Helpt
Om hulpbehoevenden te kunnen helpen is TuinKeur het initiatief Hovenier Helpt gestart. Iedereen kan hierop een project aanmelden, zoals het vergroenen of het opknappen van een tuin, voor iemand die dit zelf niet kan. Je kunt iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

Ga hier naar Hovenier Helpt

Ook is TuinKeur actief op diverse social media.