Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Waarom TuinKeur?

Een keurmerk dat staat voor uw belangen!

U heeft het besluit genomen: u wilt een hovenier inschakelen voor uw tuinwerkzaamheden. Met dit besluit komt u voor een belangrijke keuze te staan: welk hoveniersbedrijf kiest u? Op welke hovenier kunt u vertrouwen als het gaat om een passend advies met eindresultaat geheel naar eigen wens? TuinKeur geeft het antwoord!

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur-gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Met deze website hoop ik u duidelijk te maken waarom u juist een TuinKeur-hovenier uw tuinwerkzaamheden kunt toevertrouwen. Ze staan voor u klaar met de 5 zekerheden van TuinKeur.

 

TuinKeur-hoveniers in heel Nederland

TuinKeur-hoveniers vindt u in heel Nederland. Voor een TuinKeur-hovenier in uw regio kijkt u hier. Heeft u vragen over TuinKeur of één van haar aangesloten hoveniers neem dan gerust contact met ons op!

Alvast veel tuinplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,

Lieuwe Westra - Vakbekwaam TuinKeur Hovenier

Lieuwe Westra
Vakbekwaam hovenier

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur