Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Diensten

WIJ ZIJN TUINKEUR

In heel het land ondersteunen we circa 300 aangesloten hoveniersbedrijven. We verlenen hen een keurmerk dat garant staat voor de vijf zekerheden van TuinKeur: vakbekwaamheid, professionaliteit, service, betrouwbaarheid en kwaliteit. We verlenen een keurmerk-certificaat aan aangesloten hoveniers.

COACHING & SPARRING

Als ondernemer sta je vaak alleen. Wij willen sparringspartner zijn voor onze leden. Wij luisteren naar je persoonlijke verhaal en bieden handvatten zodat je met hernieuwde energie je bedrijf kunt professionaliseren. Blijf op de hoogte door je regelmatig te laten coachen. Je kunt er je onderneming door laten groeien.

DIGITALE ONDERSTEUNING

TuinKeur ontwikkelt met en voor haar hoveniers veel handige tools ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Elke tool heeft een bepaald doel en een bepaalde werkwijze. Samen kijken we waar er nog kansen liggen voor uw bedrijf! TuinKeur geeft persoonlijke ondersteuning zodat we samen kunnen groeien.

i

VERKOOPONDERSTEUNING

Voorbeelddocumenten verlenen je gemak, overzicht en overtuigingskracht in een eerste gesprek, terwijl je een tuinklus uitvoert of wanneer het project afgeleverd wordt. TuinKeur heeft voor haar leden een aantal voorbeelddocumenten welke gebruikt kunnen worden in het verkoopproces en opleveringsproces.

HUISSTIJL- EN PROMOTIEMATERIAAL

Onze DTP-er ontwerpt en drukt al je huisstijlprodukten en promotiematerialen. Met een complete huisstijl maak je een verzorgde, vertrouwde en professionele indruk. Wilt u een nieuw product laten ontwerpen of een product in uw eigen huisstijl hebben? Gepersonaliseerd DTP werk is een van onze specialiteiten.

ONDERSTEUNING BEDRIJFSVOERING

Als ondernemer geniet u de vrijheid in uw doen en laten. Maar dit brengt ook met zich mee dat u er bij veel zaken alleen voorstaat. TuinKeur is voor veel van haar aangesloten bedrijven een klankbord/coach. Met alledaagse maar ook specifieke vragen uit het ondernemerschap kan de hovenier bij ons terecht. 

01030506