Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
TuinKeur logo

Huisstijl- en promotiemateriaal van TuinKeur

Presenteer jezelf en laat met je uitstraling kwaliteit zien.

Laat zien wie je bent, wat je doet en waarom de consument voor jou moet kiezen. Een eigen huisstijl geeft kwaliteit en professionaliteit weer. Onze grafisch ontwerper ontwerpt graag de materialen in jouw kleuren en met jouw logo. De huisstijl- en promotiematerialen van TuinKeur kunnen bovendien door ons geleverd worden. Met een complete huisstijl maak je een verzorgde, vertrouwde en professionele indruk.

 

Logo

Voldoet jouw logo nog? Het is het eerste wat consumenten en buurtbewoners zien op je bedrijfsbus en een eerste indruk die je achterlaat. Een goed gemaakt logo geeft een impressie van je professionaliteit en creativiteit. Is het tijd om je logo eens aan te passen? Een kleine aanpassing kan verfrissend en vernieuwend zijn maar moet vooral makkelijk toepasbaar zijn en herkenbaar blijven.

 

De Burenkaart!

Een topper bij de klantenwerving. Eenvoudig bij de buren van een onderhouds- of nieuw project in de brievenbus te deponeren. Laat weten dat je in de buurt aan het werk bent, verontschuldig je voor de overlast (kweekt goodwill) en biedt jouw diensten ook bij hen aan. Mond-op-mond is de beste reclame!

 

Briefpapier, enveloppen en visitekaartjes

Een must-have voor de hovenier die ambitieus is en professioneel over wil komen. Al je bedrijfspresentatie met hetzelfde logo, in dezelfde kleur en stijl! Een modern ontwerp met allure en kwaliteit maakt onze grafisch ontwerper in overleg met jou.

 

Bedrijfsfolder

De presentatie van je bedrijf voor de potentiële clientèle. De bedrijfsfolder is een uitgebreid visitekaartje met de thema’s en waarden die jij belangrijk vindt. In een bedrijfsfolder kun je laten zien wat jouw specialiteiten zijn en waarin jouw bedrijf uitblinkt. Je kunt ze achterlaten na het eerste gesprek, maar ze komen ook van pas bij beurzen, evenementen, in wachtruimtes of in je offertemap. Het geeft een professionele indruk van jouw hoveniersbedrijf.

 

Buitenreclame

Ook kunnen we spandoeken en frames, vlaggen, hekwerkbanners en tuinborden leveren in elke gewenste kleur en maat; eveneens een onderdeel van de huisstijl- en promotiematerialen van TuinKeur!

 

Beursmaterialen

Flyers, posters, waardecheques, reclameborden, beurswanden, roll-up banners en beachvlaggen behoren niet tot de dagelijks gebruikte artikelen maar zijn bij evenementen en gelegenheden onmisbaar. Ze dragen in belangrijke mate bij aan de werving van nieuwe klanten.

 

Relatiegeschenken

Andere huisstijl- en promotiematerialen van TuinKeur zijn kerstkaarten, bureaukalenders, cadeaucheques en bedankkaarten.

 

Lees onze offerte tip: https://tuinkeur.nl/zakelijk/ondersteunt/offline/promotiemateriaal-genoeg-voorraad


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over promotie. https://nl.wikipedia.org/wiki/Promotie_(marketing)