Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
TuinKeur logo

Zzp’er niet zonder risico

Naar aanleiding van de klantendag en diverse vragen over de aansprakelijkheid van schade door ingehuurde zzp’ers, hebben we in overleg met onze advocaat een overeenkomst opgesteld.

Daarin zijn diverse bepalingen over de aansprakelijkheid en verzekering opgenomen. Deze kan gebruikt worden om de afspraken met een zzp’er vast te leggen.

Dit model is gebaseerd op de modelovereenkomst van de Belastingdienst. De geel gemarkeerde bepalingen mogen daarom niet worden verwijderd en/of aangepast.
De groen gemarkeerde gedeelten moeten nog nader worden ingevuld. Let op: als er OF: staat moet er een keuze worden gemaakt. Alles dat niet van toepassing is moet worden verwijderd.

Aansprakelijkheid

Wij adviseren om de zzp’er – net als de eigen werknemers – mee te verzekeren onder de aansprakelijkheidsverzekering. Stem dit af met je tussenpersoon of verzekeringsadviseur.
Tevens is het van belang om te verifiëren of de zzp’er in het bezit is van beroeps- en/of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Vraag een kopie van de polis op.

Neem contact op voor meer info en om de overeenkomst te ontvangen.

arbeidsvoorwaarden

Meer Actueel

Prijsindexatie 2023

Prijsindexatie 2023

Prijsindexatie 2023 hoveniersbedrijven.   TuinKeur adviseert hoveniersbedrijven een indexatie van +9,8% door te voeren. Al enige jaren voorziet TuinKeur zijn leden van een advies dat overigens ook...

Lees meer
Impressie workshopavond TuinKeur 2022

Impressie workshopavond TuinKeur 2022

Het is inmiddels een bekend gegeven: TuinKeur gaat jaarlijks op reis door Nederland met workshops om de hoveniers in onze branche een spiegel voor te houden. Op dit moment zijn er 14 bijeenkomsten...

Lees meer
Terugblik Klantendag 2022

Terugblik Klantendag 2022

Voor leden van TuinKeur werd op vrijdag 23 september de jaarlijkse Klantendag gehouden. In het pittoreske Ruinen, woonplaats van Jelle Westra, kwamen ruim 100 bezoekers uit 80 bedrijven bijeen om...

Lees meer
Zeer voordelige software voor hoveniers!

Zeer voordelige software voor hoveniers!

Zeer voordelige software voor hoveniers!  Hoveniers zijn vooral druk met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Daar zijn ze goed in en daar ligt hun passie. Het administratieve werk, daar kom je...

Lees meer

Lees ook…

actueel folder

Website nog actueel?

actueel folder

Wat verdien je?

actueel folder

Regiobijeenkomsten

actueel folder

2021 topjaar?

actueel folder

Wanneer?!

actueel folder

Aanpassen prijzen 2021

actueel folder

Pensioen

actueel folder

Werkkostenregeling

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur