Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Calculatie in Tuinkeur Pro

​Worstel jij ook met het maken van calculaties? Ben je er flauw van dat je steeds werkt met losse Excel documenten die je moeilijk terug kunt vinden? Start dan vandaag nog onze twee maanden lange proefversie en ervaar zelf wat de software voor jouw bedrijf kan betekenen.  

Binnen onze software kun jij een calculatie maken met werkpakketten. Een werkpakket is een verzameling van handelingen en producten die je zelf kunt toevoegen. Zo kun je dus een werkpakket afstemmen op jouw bedrijf. Je zit niet meer te stoeien met moeilijke Excel documenten waarbij allerlei ingewikkelde formules gedefinieerd moeten worden voordat je duidelijke inzicht hebt. Weet dus altijd wat de klus voor jou en je klant gaat kosten.  

Wanneer je een calculatie hebt gemaakt binnen onze software, dan kun je met 1 druk op de knop een offerte uitbrengen naar je klant. Je hoeft dus niet meer je calculatie om te zetten naar een offerte, dit doet de software voor jou. Op deze manier hou je meer tijd over voor het werk wat je leuk vindt 

Met hetzelfde gemak kun je achteraf of tijdens het werk de nacalculatie doen. Meten is weten. Ga naar tuinkeur.nl/login of bel naar 0528 – 331 678 of mail naar nick@tuinkeur.nl om je gratis proefversie te starten.  

Heb je de voorgaande nieuwtjes over de software gemist? Geen probleem, je kunt alle artikelen teruglezen op onze website. Ga hiervoor naar tuinkeur.nl/zakelijk en lees hier alles over onze software en andere belangrijke zaken binnen de branche. 

Efficiënter werken levert geld op. 

Onze branche ontwikkelt zich in een hoog tempo. Een inhaalslag is ingezet. Vooral de ondersteuning van de ondernemer en de organisatie van kantoor krijgt mee en meer de aandacht. Automatisering biedt mogelijkheden. Vooral op gebied van calculatie en nacalculatie.  

Lees ook…

automatisering folder

Je vinger is de pen

automatisering folder

Onderhoudsabonnementen

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur