Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Plannen in TuinKeur Pro

Merk jij dat er veel tijd verloren gaat bij het maken van een planning? Het bij elkaar harken van klantgegevens, het invullen van een planning zodat je medewerkers weten waar ze naartoe moeten de volgende dag en vooral constant moeten schuiven met de planning omdat materialen niet op tijd leverbaar zijnTuinKeur pro biedt de oplossing.  

TuinKeur in samenwerking met CannonWorks heeft speciaal voor de hovenier een planningsmodule geïmplementeerd waarbij jij als hovenier veel tijd bespaart met het inplannen van (huidige en toekomstige) projecten en medewerkers. Snel en eenvoudig inzicht in je planning; weet altijd wanneer projecten beginnen, waar je medewerkers aan het werk zijn en ervaar hoe makkelijk het is om in de planning te schuiven met projecten.  

Wij vinden het belangrijk dat jij als hovenier zelf kunt ervaren of de software iets voor jouw bedrijf kan betekenen. Daarom hebben wij een gratis proefversie beschikbaar gesteld waarbij je twee maanden de volledige software kunt testen zonder betalingsverplichting.  

Ga naar tuinkeur.nl/login en start meteen je 1 maand lange proefversie.  

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel niet en bel vrijblijvend naar 0528 – 331 678 of mail naar info@tuinkeur.nl. 

 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur