Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Workshop Offline Marketing

Tijdens de TuinKeur klantendag 2019 gaf Lieuwe de workshop Offline marketing. De keuze om hier een workshop over te geven was vrij duidelijk nadat we gelezen hadden dat er wekelijks bijna 11 miljoen folders op de mat vallen, waarvan 80% van de lezer in actie komt. Lieuwe legde uit wanneer je bepaalde folders of flyers het beste kan presenteren.

Opvallen met jouw flyer
Alleen een keer een folder in de brievenbus doen werkt niet, je valt pas op met jouw flyer als je deze cross mediaal gebruikt. Hiermee bedoelen we dat naast je de offline folder bij de klant achterlaat, je ook de boodschap van de folder op jouw online kanalen gebruikt. Want de kracht van reclame is herhaling.

Je wilt natuurlijk niet dat jouw folder in het niet valt bij al die andere folders. Opvallen kan je makkelijk bereiken door de uitvoering van de folder, straalt jouw folder een beleving uit? Is jouw folder herkenbaar met een logo? Verwijs je in de folder naar jouw website? Dit zijn enkele vragen die je kan stellen zodat jij een professionele folder kan (laten) maken.

Een folder of een flyer?

Een flyer is 1 pagina (voorkant en/of achterkant) en een folder is meer een boekje (minimaal 4 kantjes). Meteen duidelijk is dat je op een folder meer informatie kwijt kan, want deze is groter.

Nog een paar voordelen van folders:

  • Een folder wordt langer bewaard dan een flyer
  • Nederland is een uitgesproken folder land
  • 53% wil niet zonder folders

In een traject zijn er verschillende klant contact momenten waar je doormiddel van folders en flyers je bedrijf kan promoten. Bij je 1e gesprek zorg je voor een keurige offertemap waar je o.a. je bedrijfsfolder in zit, een folder van de 5 zekerheden van TuinKeur, een inventarisatie formulier etc. Bij de offerte zit uiteraard een offerte helemaal gemaakt in jouw huisstijl. Terwijl je bezig bent met de klus is het een mooi moment je bedrijf te promoten met de burenkaart. Met de oplevering kan je dan de garantiecertificaat afgeven samen met de recensieformulier die je klant kan laten invullen. Met het invullen van de  recensieformulier maken ze ook nog kans op mooie prijzen.

Wil je meer weten wat voor soorten flyers en folders je kan bestellen? Kijk dan in onze webshop. 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur