Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Dit is kort samengevat de ‘hulpvraag of noodkreet’ die ik onderweg hoor in mijn gesprekken met hoveniers.
Er wordt hard gewerkt en lange dagen gemaakt, maar de beloning is uiteindelijk te laag. Wanneer je dan vraagt of er iets geregeld is voor arbeidsongeschiktheid of pensioen dan blijft het stil.

‘Te duur’ hoor je vaak. Maar te weinig geld om handen om te sparen voor je pensioen is de praktijk.

Ondernemer zijn in deze tijd brengt hoge eisen met zich mee. Je moet behalve vakbekwaam zijn en over een brede set aan vaardigheden beschikken om een bedrijf succesvol te kunnen runnen. In combinatie met een hoge werkdruk, je wilt het immers iedereen naar de zin maken, kan het hebben van een eigen bedrijf jou behoorlijk onder druk zetten. Als de beloning dan ook nog te laag is ….

In mijn workshops in het seizoen 2018/2019 heb ik mijn boek ‘ Maak geen omzet, maar winst’ toegelicht. Hoe je in een aantal stappen tot verbeteringen kunt komen. Dat werken aan winst je meer oplevert dan ‘ je een slag in de rondte werken tegen een lage beloning’.

Ruim 500 hoveniers heb ik inmiddels via de workshops mogen spreken. Ruim 40 ondernemers worden op dit moment individueel gecoacht.
Algemene vragen die breed leven in onze branche tot leven brengen: Hoe lees ik mijn cijfers, hoe kan ik mijn processen verbeteren, hoe kan ik mijn intakegesprekken meer succesvol voeren, welk offertemodel kan ik toepassen, welke mogelijkheden zijn er om mijn bedrijfsprocessen te automatiseren.

Mocht je ook eens willen weten hoe ik samen met team TuinKeur jou kan helpen? Neem dan eens contact op via info@tuinkeur.nl

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur