Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Gratis workshop hoveniers - Hoveniers naar Mars?

 

Haakt u aan of haakt u af?

In de winter organiseert TuinKeur al enkele jaren op rij gratis workshops voor de hoveniers in de hoveniersbranche. Deze avonden staan in het teken van het delen van kennis. Vanuit TuinKeur worden een tweetal workshops gegeven van ca. 45 minuten. Voor, tussen en na de workshops is er ruimte om als hoveniers onder elkaar te netwerken. Deze avonden zijn bedoeld voor alle hoveniers in Nederland, dus TuinKeur-hoveniers, maar ook niet-TuinKeur hoveniers zijn van harte welkom. Dit alles onder het motto: samen leren en inspireren!

Tijden veranderen, snel…. heel snel! De meesten van ons kennen nog de tijd zonder mobiele telefoon. De opkomst van het internet in de jaren negentig In 2010 kwam de eerste multimedia tablet, nu heeft elk huishouden er wel één. Deze historie kennen we, maar wat staat ons nog te wachten? Waar gaat het heen? Hoe moeten we hier mee omgaan? Tijdens deze workshop willen we enkele toekomstbeelden met jullie bespreken en hoe je hier als hovenier mee om kunt gaan.
Niet gericht op acties die je in de toekomst zou kunnen gaan nemen, niet gericht op toekomst plannen voor jouw bedrijf, maar juist op acties die je nu zou kunnen ondernemen. Wat kun je doen om aan te haken en niet af te haken, hou kan je dit bijhouden. Kom langs, laat je inspireren en denk mee over jouw toekomst als hovenier. Wij dagen je uit!

Workshop door: Jarno Beugeling en Theo Clevering

Deelnemen? Bekijk hier de agenda, wanneer we bij u in de buurt zijn. Direct aanmelden kan via: workshop@tuinkeur.nl.

De andere workshop die deze avond wordt gegeven:

Win de klant in het eerste gesprek.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur