Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

In de Groei & Bloei jaargids is een kortingsbon afgedrukt voor het inzetten van een gratis hovenier(maximaal 2 uur). Deze bon is bedoeld om de consument kennis te laten maken met een vakbekwaam TuinKeur-hovenier.

We krijgen hier veel positieve feedback op. De consument maakt kennis met de hovenier en ziet de meerwaarde. Dikwijls horen we over vervolgafspraken, omdat het werk niet in twee uren te realiseren is. Win – win! De consument is blij met een vakkundig stukje werk en de hovenier is blij met het meerwerk. Vaak overwint een consument hiermee een drempel en gaat vaker gebruik maken van zijn diensten.

Het blijkt niet altijd even duidelijk hoe om te gaan met de kortingsbon. Gebruikelijk is dat men bij deze klant langs gaat voor een inventarisatie van het werk. Hierbij word de betreffende bon ingevuld en mee retour genomen. Na uitvoering van de werkzaamheden worden de betreffende kortingsuren in mindering gebracht op de factuur. Van deze factuur wordt dan een kopie gemaakt en samen met de Groei & Bloei bon naar TuinKeur gezonden. Inscannen en mailen kan natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat er twee uren bij de service uren worden opgeteld, welke u op een later tijdstip weer in kunt zetten om uw bedrijf te verbeteren.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur