Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 
Zorgeloos genietn van uw gazon met een roboscooter of vakbekwaam TuinKeur-hovenier

Het is tegenwoordig moeilijk om de consument te bereiken. Iedereen is druk! Als de consument iets nodig is bepaalt hij zelf wanneer hij op zoek gaat naar een product of dienst. Als een consument denk aan hulp in de tuin, dan zou het zo moeten zijn dat hij aan u als hovenier denkt.

Tuinplezier naar de consument

Vanuit TuinKeur proberen wij de consument te bereiken om meer tuinplezier te verspreiden. Immers waarom bent u als hovenier in de tuin voor de consument aan het werk? Niet voor het geld, maar als het goed is voor het verspreiden van uw groene passie om de klant tuinplezier te bezorgen.

ROBOSCOOTER installeren

Vanuit Wolf Garten waren ze op zoek naar vakbekwame tuinprofessionals om de consument te ondersteunen. Het idee is dat bij aanschaf van de ROBOSCOOTER 400 of ROBOSCOOTER 600, via Bol.com, de installatie wordt verzorgd. Deze installatie zal voor de consument gratis worden uitgevoerd door een TuinKeur-hovenier. Bekijk hier de actie van Wolf Garten.

roboscooter_400_600_wolf_garten roboscooter_wolf_garten

Gemak en een mooi gazon

De consument is op zoek naar gemak en een mooi gazon. Het gemak van maaien wordt verzorgt door de ROBO SCOOTER. De installatie door een TuinKeur-hovenier. Dit alleen geeft nog geen garantie voor een mooi gazon. Desgewenst kunnen onze vakbekwame hoveniers daarnaast ondersteuning bieden bij verticuteren, bemesten etc.

Samen op weg naar de perfecte grasmat!

Leuk detail is dat de betrokken partijen hetzelfde nastreven.

  • Wolf Garten: met WOLF-Garten wordt het verzorgen van de tuin een nóg groter plezier.
  • TuinKeur: meer tuinplezier met een TuinKeur-hovenier

 


Info ROBOSCOOTER

Extra genieten van uw gazon en toch keurig verzorgd? Met de ROBOSCOOTER® 400 van WOLF-Garten wordt u op uw wenken bediend. Eenmalig aanleggen en installeren en de robotmaaier doet de rest. De speciale mulchmessen zorgen voor een egaal maairesultaat. Software is ingericht op het maaien van gazons tot 400 m². De gratis installatie van de robotmaaier wordt verzorgd door een Tuinkeur gecertificeerde hovenier uit uw regio.

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur