Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Hovenier Helpt

Maatschappelijke betrokkenheid

Groen doen, is goed doen

Hovenier Helpt staat in het teken van het helpen van hulpbehoevenden. Hiervoor hebben wij hulp nodig van hoveniers die, net als ons, het belangrijk vinden om mensen te helpen, maar ook samen Nederland groener willen maken. Wij vinden het belangrijk om mensen te helpen, hopelijk u ook. Helpt u de volgende keer ook mee?

Hovenier Helpt: tweeledig doel!

Hovenier Helpt heeft een tweeledig doel. Enerzijds wil de organisatie hulpbehoevenden een hart onder de riem steken. Projecten kunnen door een ieder worden ingediend. Anderzijds is doel van het initiatief om de groene branche dichter bij de consument te brengen. Er wordt in vele media aandacht besteed aan Hovenier Helpt.

Ook voor leveranciers

Wilt u bijdragen aan Hovenier Helpt? Wij kunnen uw inzet en bijdrage zeer goed gebruiken om de tuinprojecten van Hovenier Helpt uit te voeren! Tegenprestatie is vermelding van uw bedrijf in alle landelijke uitingen van Hovenier Helpt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Samen met meer dan 400 bedrijven maken wij Nederland groener!

Meer informatie? Ga naar onze website:

Neem contact op


Telefoon: 0528-331678


Whatsapp: +31 528 331 678 (08:30 – 17:00)


E-mail: info@tuinkeur.nl


Laat een reactie achter

Dit zeggen hoveniers over Hovenier Helpt:

Wij van Pokon vinden een groene omgeving belangrijk. Groen doet de mens goed en iedereen geniet van natuur. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ze een mooie tuin hebben en soms is dit om diverse redenen niet te realiseren. Dankzij Hovenier Helpt is er de kans om dit aan te pakken. Des te meer reden dat Pokon zich aansluit bij deze actieweek!’
Emiel Koops

Pokon

‘Wij zijn als team graag sociaal betrokken bij acties als Hovenier Helpt. De warme reacties die we ontvingen op de twee tuinen die we hebben aangepakt waren overweldigend. Het is geweldig wanneer u iets kunt betekenen voor uw medemens, in welke vorm dan ook.’
Desiree Steinz

Steinz Tuinen

‘Wij zijn graag met ons groene vak bezig en werken door het hele land. Dit jaar kregen wij de vraag om een project bij een school op te pakken. Het is steeds lastiger voor scholen om met het beschikbare budget het groen naar wens te realiseren. Wij vinden het belangrijk dat kinderen, maar ook de ouders en medewerkers, in een gezonde, groene leefomgeving zitten. Groen prikkelt en inspireert.’
Rens de Rooij

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Ook de handen uit de mouwen steken?

Wilt u als hovenier het project Hovenier Helpt steunen? Wij nemen u op als steunende partij op onze website. Wanneer er een geschikt project bij u in de buurt is nemen we contact met u op om te kijken hoe we hier een verdere invulling aan kunnen geven.

Mag ik zelf ook een project indienen?

Als hovenier kunt u ook zelf een project aanmelden en dit uitvoeren tijdens de laatste week van september.

Voor wie is het?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland ook groener wil maken.

De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is de kans om iemand te verrassen! Iemand die het niet meer zelf kan omdat hij of zij in een rolstoel zit of zelf te oud is om nog op de knieeën het onkruid weg te halen.

Waarom is het?

Hovenier Helpt is opgezet om Nederland groener te maken, maar ook om de medemens te helpen. Wij willen in de laatste week van september laten zien hoe belangrijk het is dat er aandacht wordt besteed aan álle Nederlanders. Iedere inzet geeft Hovenier Helpt een extra bijzonder tintje.

Graag willen we Nederlands een kans geven om samen iets moois te doen voor een ander.

Wat is het?

De laatste week van september staat in het teken van Hovenier Helpt. Hovenier Helpt is hét initiatief om Nederlanders de kans te geven om een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving met behulp van een hovenier. Iedereen kan een project aanmelden. Dit kan het vergroenen of opknappen van een tuin zijn, of een ander project. U kunt iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

Hoe werkt het?

Hovenier Helpt moet voor 1 september alle projecten ontvangen. Een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of uw project bij de selectie zit. Kent u iemand in uw nabije omgeving die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Meld het project dan aan. De klus moet in één dag uit te voeren zijn door een hovenier.

Enkele uitgevoerde projecten:

Promotiepakket

Er zijn promotiemiddelen beschikbaar waardoor het initiatief in de eigen regio kan worden gepromoot. Hiermee kunt u uw (regionale) betrokkenheid laten zien! Voor gepersonaliseerd promotiermateriaal kunt u contact opnemen.

Hovenier Helpt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Meer informatie?

Ga naar de website van Hovenier Helpt: