Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!

Schrijf & Win actie 2023

De taartenactie van Schrijf&Win het afgelopen jaar was een groot succes. Vele klanten van hoveniers en evenzoveel hoveniersbedrijven mochten het genoegen smaken van een lekker taartje. Voor de consumenten een extraatje, voor de hoveniers waardering voor de tuinklussen die ze verrichtten en zeker ook mooie resultaten op de recensiewebsite van HovenierNederland                                                                         

 

Schrijf&Win 2023 

Het heeft ons doen besluiten met de taartenactie door te gaan in 2023. De actie blijft hetzelfde. Het ‘jasje’ wordt anders.   

 

Hoe de actie werkt: 

Klanten die recentelijk een klus hebben laten uitvoeren door een TuinKeur-hovenier maken kans op een slagroomtaart door een recensie te schrijven op de recensiewebsite www.hoveniernederland.nl. 

Maandelijks worden er 5 klanten van hoveniers als winnaar getrokken. Zij, én de hoveniers die de klus uitvoerden, ontvangen een taart.    

 

Wat moet je doen als hovenier? 

  • Blijf je klanten wijzen op de actie. Dat kan mondeling of door de flyer bij de offerte of factuur te voegen. De flyers worden je per post toegestuurd. Bijbestellen kan altijd. 
  • Bij gebruik van CannonWorks kun je de actie onder de aandacht brengen door een link toe te voegen, die verwijst naar je profiel op www.hoveniernederland.nl. Zo stimuleer je het schrijven van recensies. Nick@tuinkeur.nl kan je verder helpen.    
  • Als je gebruik maakt van de Schrijf&Win banner in je e-mail wijzig deze dan.   
  • Een artikel voor op je website staat bij het downloadmateriaal. 
  • Digitaal promotiemateriaal m.b.t. de nieuwe Schrijf & Win actie is te vinden onderaan deze pagina:   

 

Hoe worden winnaars bekendgemaakt: 

Elke maand worden de winnaars van de vorige maand bekendgemaakt in de nieuwsbrief en op social media. De uitslag is ook te lezen op  

https://tuinkeur.nl/acties/schrijf-win-actie/winnaars-schrijf-win-actie-2023/ 

 

Waar kun je materialen vinden: