Loading...

Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
         

De 5 zekerheden

Bent u op zoek naar een hovenier?

5 zekerheden van een TuinKeur-hovenierEen TuinKeur-hovenier garandeert u kwaliteit. Met een TuinKeur-hovenier bent u er van verzekerd dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert.

Uw zekerheid van de juiste keuze met de 5 zekerheden van TuinKeur!

Een TuinKeur-hovenier is voor u:

Professionaliteit

Een TuinKeur-hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.

Wanneer u besluit een hovenier in te schakelen dan is het van belang dat enerzijds uw wensen en behoeften worden vertaald in uw tuin, anderzijds dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Welke werkzaamheden worden uitgevoerd, welke niet? En welke materialen worden er gebruikt, tegen welke prijs? Wat is de totale investering? Worden er betalingsafspraken gemaakt?

Betrouwbaarheid

U wilt niet voor verrassingen komen te staan.

 

Wanneer u het besluit heeft genomen om uw tuinwerkzaamheden (deels) over te laten aan een hovenier dan wilt u kunnen vertrouwen op een vakman. Bij een TuinKeur-hovenier bent u ervan verzekerd dat u niet voor verrassingen komt te staan. Afspraken met u worden altijd schriftelijk vastgelegd in begrijpelijke taal. Na afloop van de werkzaamheden neemt de TuinKeur-hovenier samen met u de afgesproken werkzaamheden door.

Vakbekwaamheid

Een TuinKeur-hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman.

Of het nu gaat om een onderhoudsklus of aanleg van een nieuwe tuin: u merkt het gelijk als u in gesprek gaat. Na uw wensen en behoeften in kaart te hebben gebracht komt de vakbekwaamheid van de hovenier om de hoek kijken.

Service

Een speerpunt welke in vele bedrijfsuitingen is terug te vinden.

Maar hoe is het aspect ‘service’ bij de TuinKeur-hovenier vertaald in zijn werkzaamheden?

Kwaliteit

Een TuinKeur-hovenier heeft passie voor zijn vak.

Deze passie blijkt uit de kwaliteit die wordt geleverd. Of het nu gaat om de werkzaamheden, geleverde materialen of het advies, kwaliteitsgericht werken is een belangrijke drijfveer voor een TuinKeur-hovenier!

Spreekt jou dit aan? Zoek dan direct een hovenier bij jou in de buurt.