Hoveniersbedrijf R. Veenstra

Hoveniersbedrijf R. Veenstra is sinds 2018 gevestigd in De Westereen te friesland. Hoveniersbedrijf R. Veenstra word gerund door Ridzert Veenstra ondernemer met veel passie voor tuinen. Na een aantal jaren in het vak te hebben gezeten, besloot Ridzert een eigen hoveniersbedrijf te beginnen. Ridzert is een gedreven ondernemer in het vak en leeft voor zijn bedrijf. Ook streeft Ridzert erna om een mooi natuurproduct te leveren en een duurzaam eindresultaat voor een eerlijke prijs. Ook probeert Ridzert zo duurzaam mogelijke te werken met zijn bedrijf, door vele gereedschappen op accu aan te schaffen, maar ook zorgt hij voor veel biodiversiteit in de tuinen om zo milleu bewust te werken.

Wij als hoveniersbedrijf R. Veenstra weten als geen ander dat het fijn is om voor alle klussen in de tuin één partner en aanspreekpunt te hebben. Vanuit deze gedachten bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan:

  • Tuinaanleg
  • Tuinrenovatie
  • Tuinonderhoud
  • Boomverzorging
  • Aanleg van sedumdakken

Uit dit uitgebreide dienstpakket Staat bij Hoveniersbedrijf R. Veenstra de  kwaliteit van producten en de werkzaamheden heel hoog, om zo de beste resultaten te krijgen. Inmiddels intresse gekregen in ons bedrijf en wilt u vrijblijvende informatie, maak dan snel een afspraak!!Wat klanten over Hoveniersbedrijf R. Veenstra zeggen