Keurmerk

TuinKeur certificeert en ondersteunt hoveniersbedrijven in heel het land. Het kwaliteitsmerk geeft met 5 zekerheden weer waar hoveniers aan dienen te voldoen. Er worden eisen gesteld aan kwaliteit, service, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en professionaliteit. Dat betekent dat de consument met een TuinKeur-hovenier een kwaliteitsvakman in huis haalt. Ze stáán voor hun geleverde producten en diensten. Zouden er onvoorzien toch problemen rijzen bij een tuinproject dan kunnen beide partijen een beroep doen op TuinKeur als deskundige en onpartijdige bemiddelaar.

Bent je op zoek naar een hovenier?

Een TuinKeur-hovenier garandeert je kwaliteit. Met een TuinKeur-hovenier ben je er van verzekerd dat je een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert.

 

Een TuinKeur-hovenier garandeert kwaliteit. Je profiteert van de volgende 5 zekerheden!

Een TuinKeur-hovenier is voor jou:

De 5 zekerheden

Professionaliteit

Een TuinKeur-hovenier is een vakman. Zowel in de tuin als daarbuiten gaat hij/zij professioneel te werk.

Wanneer je besluit een hovenier in te schakelen dan is het van belang dat enerzijds jouw wensen en behoeften worden vertaald in je tuin. Anderzijds dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Welke werkzaamheden worden uitgevoerd, welke niet? En welke materialen worden er gebruikt, tegen welke prijs? Wat is de totale investering? Worden er betalingsafspraken gemaakt?

De 5 zekerheden

Betrouwbaarheid

Je wilt niet voor verrassingen komen te staan.

Wanneer je het besluit heeft genomen om uw tuinwerkzaamheden (deels) over te laten aan een hovenier dan wil je kunnen vertrouwen op een vakman. Bij een TuinKeur-hovenier ben je ervan verzekerd dat je niet voor verrassingen komt te staan. Afspraken met jou worden altijd schriftelijk vastgelegd in begrijpelijke taal. Na afloop van de werkzaamheden neemt de TuinKeur-hovenier samen met jou de afgesproken werkzaamheden door.

Vakbekwaamheid

Vakbekwaamheid

Een TuinKeur-hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman.
Of het nu gaat om een onderhoudsklus of aanleg van een nieuwe tuin: je merkt het gelijk als je in gesprek gaat. Na je wensen en behoeften in kaart te hebben gebracht komt de vakbekwaamheid van de hovenier om de hoek kijken.

De 5 zekerheden

Service

Een speerpunt welke in vele bedrijfsuitingen is terug te vinden.
Maar hoe is het aspect ‘service’ bij de TuinKeur-hovenier vertaald in zijn werkzaamheden?

De 5 zekerheden

Kwaliteit

Een TuinKeur-hovenier heeft passie voor zijn vak.
Deze passie blijkt uit de kwaliteit die wordt geleverd. Of het nu gaat om de werkzaamheden, geleverde materialen of het advies, kwaliteitsgericht werken is een belangrijke drijfveer voor een TuinKeur-hovenier!

Spreken jou de 5 zekerheden aan? Zoek dan direct een hovenier bij jou in de buurt.