Over ons

Wij zijn TuinKeur. In heel het land ondersteunen we 300 aangesloten hoveniersbedrijven. We verlenen een keurmerk dat garant staat voor vakbekwaamheid, professionaliteit, service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Op onze website zijn alle TuinKeur-hoveniers te vinden, ook die in jouw regio. Op www.hoveniernederland.nl vind je alle beschikbare recensies bij de hoveniersbedrijven. Verder verzorgt TuinKeur artikelen rond tuinvragen, trends en informatie in magazines. Daarnaast zijn we te vinden op social media. Op ons kantoor in Hoogeveen verzorgt een klein team de ondersteunende diensten 

Alles binnen dit onderwerp

Uitgelichte Onderwerpen

Keurmerk

TuinKeur certificeert en ondersteunt hoveniersbedrijven in het land. Wij verlenen hen een keurmerk-certificaat op basis van eisen aan kwaliteit, service, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en professionaliteit.

Het team

We ondersteunen door specifieke informatie voor groene ondernemers te delen, ict-diensten te verzorgen, marketingondersteuning te geven, arbeid gerelateerde informatie uit te wisselen en social media te verzorgen.

Geschillenbemiddeling

Een belangrijk argument om een TuinKeur hovenier te kiezen is geschillenbemiddeling. Hoewel bij TuinKeur-hoveniers eisen worden gesteld aan kwaliteit, kan er een geschil rijzen.

Wij zijn Tuinkeur

Wij zijn TuinKeur. In het land ondersteunen we 300 aangesloten hoveniersbedrijven. We verlenen een keurmerk dat garant staat voor vakbekwaamheid, professionaliteit, service, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Heeft u een vraag over ons Over ons?

Astrid Fehrmann
Secretariële zaken

Ik kan je helpen bij al je vragen. Neem via onderstaande knop contact met mij op en ik zal je z.s.m. te woord staan.