Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn TuinKeur. In heel het land ondersteunen we 300 aangesloten hoveniersbedrijven. We verlenen een keurmerk dat garant staat voor vakbekwaamheid, professionaliteit, service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Op onze website zijn alle TuinKeur-hoveniers te vinden, ook die in jouw regio. Op www.hoveniernederland.nl vind je alle beschikbare recensies bij de hoveniersbedrijven. Verder verzorgt TuinKeur artikelen rond tuinvragen, trends en informatie in magazines. Daarnaast zijn we te vinden op social media. Op ons kantoor in Hoogeveen verzorgt een klein team de ondersteunende diensten 

Over ons

Keurmerk

TuinKeur certificeert en ondersteunt hoveniersbedrijven in heel het land. Wij verlenen hen een keurmerk-certificaat op basis van eisen aan kwaliteit, service, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en professionaliteit. Gecertificeerde hoveniers zijn te herkennen aan het groene TuinKeur-logo. Ze ontvangen van ons begeleiding en branche-gerichte bedrijfsinformatie en kunnen gebruik maken van coaching en workshops. Zo werken TuinKeur-hoveniers continue aan verbetering. Op zoek naar een vakman in je eigen regio?

Over ons

Wat betekenen wij voor jou?

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Keurmerk

TuinKeur certificeert en ondersteunt hoveniersbedrijven in heel het land. Het kwaliteitsmerk geeft met 5 zekerheden weer waar hoveniers aan dienen te voldoen.

Geschillenbemiddeling

Het is prettig om te weten dat beide partijen bij TuinKeur terecht kunnen voor een deskundig en onpartijdig advies. Wij kijken naar de situatie, dragen een oplossing aan.

Tuin-inspiratie

Een rendabel en efficiënt bedrijf voeren gaat niet vanzelf. Een persoonlijk adviseur, die jou en je bedrijf kent, is van grote waarde.

Tuinonderhoud

TuinKeur heeft de kennis voor de dagelijkse bedrijfsvoering in huis en we begrijpen het als je daar vragen over hebt.

Tuinproblemen

We hebben nog veel meer diensten waar jij als ondernemer gebruik van kunt maken. Neem snel een kijkje.