Sta voor kwaliteit

Waarom kiezen voor TuinKeur?

Vijf zekerheden

Een TuinKeur gecertificeerde hovenier staat voor de vijf zekerheden van TuinKeur. Deze zekerheden zijn van groot belang bij de consumenten. Hierom doet TuinKeur er alles aan om de consument te laten weten dat een TuinKeur hovenier aan al deze punten voldoet.

Ondersteuning

Tuinkeur bied alle gecertificeerde bedrijven ondersteuning op de volgende gebieden: Bedrijfsvoering; Coaching; Geschillen; Marketing; Personeel; Vakkenis. Voor elke vraag heeft het TuinKeur team een antwoord. En heeft u een keer een vraag waar ons team geen antwoord op heeft, dan zullen wij u alsnog op weg helpen en desgewenst ons brede netwerk gebruiken om u te ondersteunen.

De vuurtoren

TuinKeur helpt u bij uw marketing

De vuurtoren van TuinKeur staat voor alle marketingsmiddelen die u kunnen helpen opvallen in de markt. Bekijk op deze pagina alle marketingsmiddelen die TuinKeur aanbied om uw bedrijf naar een volgend niveau te brengen. Op deze pagina vind u een handige checklist waarin u gemakkelijk kunt zien of u al genoeg opvalt in de media, of dat het misschien nog een stapje beter zou kunnen.

Waarom een vuurtoren?
Wij hebben voor het gebruik van een vuurtoren gekozen omdat deze altijd opvalt. Dit is namelijk ook wat wij willen doen met uw bedrijf! Zorgen dat uw bedrijf meer opvalt zorgt voor een betere vindbaarheid, wat gelijk staat aan meer klanten! Alle marketingsmiddelen zijn een deel van de vuurtoren. Als men dus meer marketingsmiddelen heeft, is de vuurtoren dus ook hoger.

Meer tuinplezier met een TuinKeur hovenier

Laat zien dat u TuinKeur gecertificeerd bent

Als TuinKeur-hovenier heeft u verschillende manieren om u te onderscheiden met de promotiemiddelen van TuinKeur.
Bekijk hier nog meer voorbeelden!

TuinKeur Brochure

Voor TuinKeur-gecertificeerde bedrijven om aan de consument aan te geven wat TuinKeur is en wat de meerwaarde is voor de consument.
Bekijk de brochure hier.

TuinKeur offerte mappen

Hoe presenteert u uw offertes? Vanzelfsprekend in een nette offerte map. Dit kan uw eigen map zijn, maar u kunt ook gebruik maken van een offerte map van TuinKeur.

TuinKeur certificaat

De consument kan de TuinKeur hovenier herkennen aan het uitgereikte certificaat én een vermelding op de website.

TuinKeur Bodemonderzoek

De bodem is het fundament van de tuin. Wat is de status van deze bodem? Dit kan u voor de consument inzichtelijk maken middels een bodemonderzoek.


Wilt u uw klanten graag verzekeren dat u alleen het beste werk levert? Of bent u opzoek naar wat een TuinKeur hovenier aan moet voldoen?
Klik dan door op de onderstaande zekerheden die een TuinKeur hovenier u gegarandeerd levert!