TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 
 
06 - 23187990
info@tenvoordehovenier.nl
www.tenvoordehoveniers.nl

Bezoekadres
Stakenbergweg 124
8075 RB ELSPEET

 

Ten Voorde Hovenier

Elk seizoen van het jaar kunnen genieten van je tuin als verlengstuk van de ruimte die je binnen hebt. Of je nu wilt genieten van de vroege lentezon of de gekleurde blaadjes in de herfst. Ten Voorde hovenier maakt van elke tuin, groot en klein, de ultieme leefruimte. Als hovenier kunnen wij je helpen als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bijkomend houtwerk.

 

Tuinontwerp

Een passend tuinontwerp is de basis voor de aanleg van de tuin. We laten het ontwerp graag aansluiten op jouw eigen wensen. Misschien weet je als precies wat je wilt en zo niet, denken we graag met je mee.

Tuinaanleg

Pas als het tuinontwerp geheel naar wens is gaan we over op de aanleg van de tuin. Leeghalen, plaatsen van een schutting, de beregening, eventueel houtwerk, het straatwerk en uiteindelijk de finishing touch: de beplanting.

Tuinonderhoud

Wat mooi is moet mooi blijven. Het onderhoud van de tuin kan een intensieve en zorgvuldige klus zijn. Ten Voorde hovenier onderhoudt met veel plezier jouw tuin. Zo blijft het een ultieme leefruimte en geniet je elk seizoen opnieuw.


Wat klanten over Ten Voorde Hovenier zeggen