TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 
 
0553 - 015271
06 - 50697091
info@harrydewinkel.nl
www.harrydewinkel.nl

Bezoekadres
Welvaartsdwarsweg 10
7381 AK Klarenbeek

 

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel is een breed inzetbare hovenier uit Apeldoorn. Naast het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin, leggen wij als hovenier alle soorten bestrating en vijvers aan. Ook leveren wij schuttingen en tuinverlichting en doen wij aan grondverzet. Dit alles gebeurt met veel vakkennis, ervaring en professioneel gereedschap. Als u op zoek bent naar een hovenier, tuinman of bestrater in Apeldoorn en omgeving, gaat u naar Hoveniersbedrijf Harry de Winkel.

Diensten Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

Graaf-en grondwerk

Alle vormen van graaf– en grondwerk met mini shovel en/of minigraver kunnen door Hoveniersbedrijf Harry de Winkel worden uitgevoerd. Denk daarbij aan graafwerk voor niveauverschillen, leggen funderingen voor opritten, terrassen, tuinpaden, trappentrampolines aanbrengen nieuwe teelaarde, het uitgraven van een bouwput of het bemesten van de grond.

Tuinontwerp

Het ontwerpen van uw tuin of erf is heel persoonlijk. Zeker voor tuinontwerp en tuinideeën geldt, zoveel mensen zoveel wensen. De ene heeft een vast plan de ander alleen wat losse ideeën.
Als hoveniersbedrijf maakt Hoveniersbedrijf Harry de Winkel graag samen met u een ontwerp en vinden zij het ook geen enkel probleem als u uw eigen ontwerp of dat van een derde wilt gebruiken. Het is de kunst om een passend ontwerp te maken, of je nu een groot of een kleiner budget hebt. Hoveniersbedrijf Harry de Winkel vinden het een uitdaging om uw persoonlijke ideeën te verwerken in een plan.

Tuinaanleg

Natuurlijk kunt uw tuin zelf aanleggen, maar in veel gevallen ontbreekt het u aan de tijd, de juiste gereedschappen en niet in de laatste plaats over het inzicht envakkennis.  Zodra er bekend is wat het tuinontwerp is of welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd dan kunnen onze hoveniers aan de slag. Op samen vast te stellen dagen. Alleen voor zeer specialistische zaken huurt Hoveniersbedrijf Harry de Winkel onderaannemers in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het monteren van een elektrisch hek of groot grondwerk. Ook hiervoor zijn wij uw contactpersoon wat het voor u zo eenvoudig enoverzichtelijk mogelijk houdt.

Tuinonderhoud

De tuin is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. En een verzorgde tuin vergt regelmatig onderhoud. Dat is een groot karwei en dat wordt door veel tuinbezitters onderschat. De meeste werkende mensen hebben daar eenvoudigweg geen tijd meer voor. Afhankelijk van uw type tuin (een tuin met bodembedekkers vergt nu eenmaal minder onderhoud dan een tuin met siergazon, borders, heesters enz) kiest u zelf het tijdstip, wanneer en met welke regelmaat u het onderhoud verricht wilt hebben. Onze vakbekwame hoveniers staan graag voor u klaar.

Tuinmaterialen

Alle benodigde materialen voor het aanleggen van uw tuin kunt u bij ons bestellen. Ook als u van plan bent om zelf in uw tuin aan de slag te gaan of u wilt uw tuin verfraaien dan kunt u bij ons de benodigde materialen bestellen.

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel kan voor u de o.a. de volgende materialen leveren:

  • Beplanting: bomen, struiken, heesters, vaste planten, éénjarige planten, bollen en knollen, perkplanten, rotsplanten, winterbloeiers en natuurlijk ook vijver- en moerasplanten.
  • Vele soorten en maten bestratingmaterialen: van betonstraatstenen, opsluitbanden, keermuren tot tegels van natuursteen.
  • Tuinhout zoals: schuttingen, carports, pergola’s, hekwerken, vlonders, blokhutten en tuinhuisjes.
  • Tuinelementen zoals plantenbakken en potten, beelden en waterornamenten.

 

TuinKeur-hovenier

De 5 zekerheden van een TuinKeur-hovenier zijn: professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Hoveniersbedrijf Harry de Winkel is dan ook trots dat we dit keurmerk mogen voeren. Bekijk hier onze vermelding op de website van TuinKeur.

Meer informatie over de diensten van Hoveniersbedrijf Harry de Winkel? Kijk verder op de website:Wat klanten over Hoveniersbedrijf Harry de Winkel zeggen