TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 

Van Rooyen Tuinen

Hovenier Van Rooyen uit Twello (Apeldoorn) staat voor ‘kwaliteitstuinen’. Van tuinontwerp naar tuinaanleg en tuinonderhoud. Met meer dan 20 jaar ervaring met alle facetten van aanleg en verzorging van uw tuin kunt u op ons rekenen.

Vanuit de beleving om met planten en materiaal te werken en zo iets moois te creëren rondom een woning is Van Rooyen Tuinen ontstaan. Door nu zo rond de 20 jaar bezig te zijn, betekent dit dat wij ongevoelig voor mode en trends duurzame tuinen ontwerpen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van verschillende stijlen.

De combinatie van uw wensen en onze ervaring zorgen voor schitterende tuinen. Van Rooyen Tuinen deelt graag tuininspiratie en –passie met u om zo tot de mooiste momenten te komen. Zo wordt voor een ieder een persoonlijke belevenis gevonden. Van Rooyen Tuinen heeft een breed werkveld. Onze klanten wonen onder meer in Arnhem, Almelo, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Zutphen, Zwolle en de kleinere dorpen in Gelderland en Overijssel.Wat klanten over Van Rooyen Tuinen zeggen

 
0553 - 232506
06 - 55774072
erik@vanrooyentuinen.nl
www.vanrooyentuinen.nl

Bezoekadres
Oude Wezeveldseweg 22
7391 PA Twello