Hovenier Alexander Kleijn

Creatief, groene vakkennis, betrokken, vriendelijk en enthousiast.
Op zoek naar een hovenier die betrouwbaar is en uw particuliere tuin of bedrijfstuin netjes én snel onderhoud, en aan een half woord genoeg heeft? Als het aan mij ligt, hoeft u niet verder te zoeken. Hopelijk vindt u hieronder genoeg redenen om contact met mij op te nemen.

Echt buitenmens
Ik groeide op te midden van de bossen en was als kind altijd buiten. Daar struinde ik door de natuur en zo ontwikkelde ik mijn liefde voor alles wat groeit en bloeit. Mijn kennis groeide spelenderwijs.

Opleiding
Na succesvol de opleiding tot hovenier (met bosbouw en cultuurtechniek) bij Larenstein in Velp te hebben afgerond, volgde ik eerst mijn vader op en werd antiquair.

Wijs besluit
Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Mijn voorliefde voor de natuur kreeg de overhand. Na het behalen van enkele opleidingen in het groen, heb ik mijn antiekzaak verkocht en de oprichting van het hoveniersbedrijf was kort daarna een feit. Van deze ommezwaai, inmiddels jaren geleden, heb ik geen dag spijt gehad!

Harde werker
Ik hou van het harde werken in weer en wind. Voor meer flexibiliteit werk ik met extra medewerkers, die hun passie voor de natuur met mij delen. Huurt u mijn hoveniersbedrijf in dan zult u merken dat het werktempo hoog ligt, zodat u weer zo snel mogelijk kunt genieten van uw mooie tuin.

Kan ik u helpen?
Neem gerust contact met mij op, dan zijn we er zo achter.Wat klanten over Hovenier Alexander Kleijn zeggen