06 - 47998180
info@vanhoeftuinprojecten.nl
www.vanhoeftuinprojecten.nl

Bezoekadres
Graafschap Hornelaan 205
6004 HN Weert

 

van Hoef Tuinprojecten

 

Van Hoef Tuinprojecten, een fris hoveniersbedrijf uit Weert met een moderne kijk op tuinen.

Als kleinschalige hovenier uit Weert stappen wij niet terug voor grote projecten. Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud, Nick van Hoef is te allen tijde betrokken bij de werkzaamheden. De tuin is een verlengstuk van de woonkamer, waar u al dan niet met familie en vrienden van kunt genieten. De tuin is dus net zo belangrijk als het woonhuis.

Als hovenier zorgen wij voornamelijk in Weert en omgeving voor het realiseren van het complete tuinplaatje. Door af te wijken van ‘Standaard’, creëren wij unieke tuinen die in het geheel op u als persoon of familie zijn gericht. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat u zorgeloos van uw tuin kunt blijven genieten. Door samen met u een nieuw tuinontwerp of herinrichtingsplan van uw bestaande tuin te maken, krijgt u een duidelijk beeld van wat de plannen zijn.

Wij staan voor u klaar om dit tuinontwerp te realiseren en kunnen u een duidelijke offerte aanbieden dat past binnen uw budget voor het realiseren van uw unieke tuin.

Ook voor het onderhoud van uw tuin helpen wij een graag een handje mee. Van Hoef Tuinprojecten zorgt ervoor dat u te allen tijde zorgeloos van uw eigen tuin kunt genieten.Wat klanten over van Hoef Tuinprojecten zeggen