Groenbeheer Lardinois

Welkom bij Groenbeheer Lardinois in Zuid-Limburg. Wij hebben een hoveniersbedrijf dat al uw groenvoorziening verzorgt. Wij zijn werkzaam in Wijlre en de nabije omgeving van Wijlre. Bent u woonachtig in Zuid-Limburg? Dan kunt u onze hulp inschakelen. Of u nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen of landschapsbeheerverzorging nodig heeft; wij kunnen u van dienst zijn. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

 

Hoveniersbedrijf  in  Zuid-Limburg

Wij kunnen elk type tuin verzorgen en u voorzien van een tuinontwerp op maat. U kunt bij ons terecht voor, onder meer, het volgende:

  • aanleggen en onderhoud van uw tuin
  • Snoei- en kapwerk
  • Gazon (natuurgras en kunstgras) en bestratingen
  • Landschapsbeheer
  • Afrasteringen en schuttingen plaatsen

Met ruim 30 jaar aan ervaring op zak, kunnen wij u vakmanschap garanderen. Wij hebben erg veel kennis van bomen en plantensoorten en kunnen uw tuin ook periodiek voor u onderhouden. Op deze manier staat uw tuin er in elk seizoen prachtig bij.

Groenbeheer  Lardinois  in  Zuid-Limburg

Naast het ontwerpen van tuinen en het verzorgen van onderhoud voor tuinen, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het verzorgen van een wijngaard, een weiland, een stuk natuurgebied of waterbuffers. Wij hebben meerdere machines in huis om het werk snel en resultaatgericht te volbrengen. Ook hebben we een duurzame en goedkope oplossing; onze schapen. Deze kunt u van ons huren om uw grond te laten begrazen. Dit komt uw grond ook nog eens ten goede.

Contact  met  Groenbeheer  Lardinois

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen omtrent groenbeheer in Zuid-Limburg? Dan kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 06-51321763. U kunt ons overigens ook bereiken door ons een mail te sturen. Voordat wij beginnen aan een klus, krijgt u altijd een vrijblijvende offerte. Groenbeheer Lardinois is gevestigd aan het volgende adres: Stokhem 4, 6321 PG te Wijlre.Wat klanten over Groenbeheer Lardinois zeggen