TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 
 
0164 - 235615
06 - 51338472
info@hoveniersbedrijfnuyten.nl
www.hoveniersbedrijfnuyten.nl

Bezoekadres
Moerstraatsebaan 194
4614 PM Bergen op Zoom

 

Hoveniersbedrijf Nuyten

Op zoek naar een hovenier voor een bestaande tuin of een bijzonder tuinontwerp op maat? Hoveniersbedrijf Nuyten is uw vakkundige partner voor tuinonderhoud en -aanleg in Bergen op Zoom en omstreken. We verzorgen het groen rondom particuliere woningen en bedrijfspanden, maar ontfermen ons ook over vegetatiedaken en openbaar groen.

Over Hoveniersbedrijf Nuyten

Hoveniersbedrijf Nuyten is 48 jaar geleden opgericht en is tot op de dag van vandaag een hecht familiebedrijf. We houden ons vakkundig en resultaatgericht bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenobjecten. Met onze hoveniers kunt u rekenen op levendig, duurzaam en verzorgd groen – het zit in onze vingers.

Onze diensten

We leveren uiteenlopende diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstanties in de regio Bergen op Zoom, zowel ad hoc als op contractbasis.
Zo verzorgen we de aanleg en het onderhoud van uw gazon en voeren we werkzaamheden uit als maaien, de beregening, boomverzorging en het rooien van bomen. Daarnaast bieden we ook complete advisering over groen en groenverzorging. Hiermee kunt u de mooiste en meest geschikte planten en bomen kiezen voor uw buitenruimte en deze de zorg bieden die zij nodig hebben. Voor hekwerken en kleine bouwkundige werken kunt u bovendien ook bij ons terecht en in de winter zorgen we tevens voor gladheidsbestrijding.Wat klanten over Hoveniersbedrijf Nuyten zeggen