Noordenbos Hoveniers

Noordenbos Hoveniers uit het Brabantse Best helpt u bij het realiseren van al uw tuinwensen. Een fris en jong hoveniersbedrijf met ervaring in tuinaanleg en tuinonderhoud. Met deze expertise maakt Noordenbos Hoveniers van uw tuin een plek om te genieten en even weg te dromen. Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, tuinontwerp of vakkundig onderhoud. Noordenbos Hoveniers staat garant voor een goede service binnen uw budget!

Koestert u een grote tuindroom of u bent het onderhoud van de tuin beu?

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door mij uitgevoerde projecten.

Indien u mij wil bereiken, kan dit via de contactpagina.

Klanttevredenheid: hoog in het vaandel!

Vrijblijvend advies

Als u eens van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden voor uw tuin dan kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Van kleine renovaties tot misschien een gehele make-over van de tuin, alles is bespreekbaar. Natuurlijk kunt u ook met andere vragen terecht over bijvoorbeeld het onderhoud van uw tuin. Noordenbos Hoveniers helpt u graag in de goede richting.

 

Ontwerp

Het staat vast dat vormgeven van een tuin zoveel meer vraagt dan een mooi idee. Rekening houden met de ruimte en het licht, zon en de schaduw, kleurencombinaties en een eenheid van tuin en woning te creëren. De basis van een mooie tuin is een goed doordacht plan. Uw wensen zijn een belangrijke inspiratiebron om tot een prettige en functionele leefruimte te komen. Het materiaalgebruik, de vormen en de beplanting moeten bij elkaar passen om tot een harmonisch geheel uit te groeien.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen werkt Noordenbos Hoveniers samen met Joppe van der Horst, een gedreven en vakkundig tuinontwerper met oog voor uw tuinwensen.

Realisatie en aanleg

Noordenbos Hoveniers helpt u graag uw tuindroom te verwezenlijken en doet er nog een schepje bovenop om uw verwachtingen te overtreffen. U wilt immers jarenlang plezier van uw tuin hebben. Of het nu gaat om de aanleg van een complete tuin of om kleine werkzaamheden, neem gerust vrijblijvend contact op met Noordenbos Hoveniers voor de mogelijkheden.

Tuinonderhoud Noordenbos Hoveniers

Als u graag tuiniert zult u het onderhoud van uw tuin waarschijnlijk zelf doen. Wordt het werk u echter te veel of te zwaar, of durft u bepaalde ingrepen niet aan, dan kunt u altijd Noordenbos Hoveniers inschakelen. Tijdens een vrijblijvend gesprek neemt Noordenbos Hoveniers de werkzaamheden met u door met aansluitend een offerte.

 

Onderhoud op maat

Er zijn verschillende vormen waarin het onderhoud uitgevoerd kan worden. Zo kan het zijn dat u als klant meehelpt of meeloopt om het een en ander te leren. Er kan ook een vaste prijsafspraak worden gemaakt waarvoor de besproken onderhoudswerkzaamheden  eenmalig worden uitgevoerd. Het is tevens ook mogelijk het onderhoud periodiek uit te besteden in de vorm van een onderhoudscontract. Van te voren besproken werkzaamheden worden dan  voor een vaste prijs periodiek uitgevoerd. Hierin zijn veel variaties mogelijk. Van eenmaal per jaar bijvoorbeeld een winterbeurt van uw tuin, tot het wekelijks maaien van uw gazon.

 

Professioneel

Voor de onderhoudswerkzaamheden wordt  veilig en professioneel gereedschap gebruikt. Hiermee bent u verzekerd van een vlotte en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.

 Wat klanten over Noordenbos Hoveniers zeggen