TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 
 
06 - 28120921
info@detuinenvandegraaf.nl
www.detuinenvandegraaf.nl

Bezoekadres
Donkbeemd 20
5094 ES Lage Mierde

 

De Tuinen van de Graaf


Even voorstellen: Tuinperspectief – Lage Mierde

Sinds 1 maart 2000 zijn wij bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen en groenprojecten. Deskundig, dynamisch en vooral met veel liefde voor het groene vak! Jarenlange ervaring en volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de groenbranche maakt ons een uitstekende gespreks- en overlegpartner voor het realiseren van uw groene dromen. Goed bij de tijd blijven kun je niet alleen, daarom zijn wij lid van de Vakgroep Hoveniers. Hierdoor komen we regelmatig in contact met collega’s en wisselen zo informatie uit die ons bedrijf ten goede kan komen. Kijk gerust eens op de site!

Tuinperspectief heeft door de jaren heen een grote groep betrouwbare vakmensen om zich heen verzameld, zodat alle soorten (tuin)projecten uitgevoerd kunnen worden. Of het nu gaat om bestratingen, beregeningssystemen, waterpartijen, metselwerk of electriciteit in de tuin. Dit alles gebeurd onder regie van Tuinperspectief, zodat u als klant Tuinperspectief als vast aanspreekpunt heeft.

Kijk gerust verder op de site van Tuinperspectief en aarzel, bij eventuele interesse, niet om contact op te nemen d.m.v. een mail of telefoontje. Het daaruit volgende gesprek is geheel vrijblijvend, we kunnen onze werkwijze dan mondeling toelichten onder het genot van een kopje koffie!Wat klanten over De Tuinen van de Graaf zeggen