TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

 
 
0165 - 314011
06 - 13415036
marcel@vanoorschothoveniers.nl
www.vanoorschothoveniers.nl

Bezoekadres
Langenbergsestraat 9a
4751 TB Oud gastel

Postadres
Langenbergsestraat  9a
 

Van Oorschot Hoveniers

De hovenier voor de regio Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom

Groen brengt kleur in het leven. Het is functioneel en decoratief en zorgt voor afwisseling en ontspanning. Hoveniersbedrijf M. van Oorschot in Oud Gastel zorgt ervoor dat alle soorten groen optimaal tot hun recht komen. Voor bedrijven en particulieren verzorgen wij de tuinaanleg en het tuinonderhoud van uw tuin.

 

Tuinadvies van úw hovenier

Wij denken mee, adviseren en maken duidelijke afspraken. Vervolgens voeren we die vakkundig uit, op de afgesproken manier en op de afgesproken tijd. Hierdoor kunt u zich bezighouden met andere zaken en het hele jaar genieten van goed onderhouden groen. Of het nu gaat om het verwijderen of snoeien van grote bomen, tuinaanleg en / of  verhardingen, pergola’s, kunstgras en / of vijvers: u bent bij Hoveniersbedrijf M. van Oorschot aan het juiste adres.

 

De werkwijze van onze hoveniers

Aan ons kunt u met een gerust hart de gehele project uitvoering overlaten. Ook als u zelf al een compleet uitgewerkt tuinontwerp heeft – al dan niet gemaakt door uw eigen tuinarchitect – kunt u ons inschakelen. Wij denken met u mee stellen een offerte voor u op en zorgen vervolgens voor een correcte uitvoering. Voor meer vragen neem contact met ons op.

 

Úw hoveniersbedrijf in de regio

De regio waarin wij werkzaam zijn ligt hoofdzakelijk in de driehoek, BredaBergen op Zoom en Roosendaal.Wat klanten over Van Oorschot Hoveniers zeggen