Langens Hoveniers

Strak, romantisch, waterrijk of exotisch. Voor het hele gezin, om lekker te luieren, onderhoudsvriendelijk of inclusief een eigen moestuin. Niets is zo persoonlijk als uw eigen tuin. Langens Hoveniers stelt uw wensen centraal en vertaalt uw ideeën in een verrassend tuinontwerp en uiteindelijk in uw droomtuin.

Een tuin waarin u zich thuis voelt, jaar in jaar uit en in elke jaargetijde. Wij bieden het totaalpakket voor uw tuin. Van ontwerp tot en met aanleg en onderhoud.
In de regio Oss, Uden, Den Bosch, Wijchen, Nijmegen hebben wij al heel veel tuinen mogen aanleggen. Wij zouden het fantastisch vinden ook uw droomtuin te realiseren. En heeft u al een mooie tuin dan nemen wij u graag het onderhoud uit handen.

Uitgangspunten in ons werk zijn: service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit betekent dat wij gebruikmaken van duurzame, betrouwbare materialen. Maar boven alles dat we goed opgeleide vakmensen zijn met passie voor uw tuin!

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op en kijk ook zeker even verder op deze website.Wat klanten over Langens Hoveniers zeggen