076-5968626
info@deseizoenen.nl
www.deseizoenen.nl

Bezoekadres
Oekelsestraat 3
4891 PE Rijsbergen

 

Hoveniersbedrijf De Seizoenen B.V.

 

 

Thijs en Maartje Schreurs zijn de sturende krachten achter Hoveniersbedrijf De Seizoenen.
Al meer dan 10 jaar zorgen zij samen met hun team voor tevreden zakelijke en particuliere opdrachtgevers én enthousiaste medewerkers!

 

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we graag bij u langs om van gedachten te wisselen over de talloze mogelijkheden. Tijdens het gesprek zetten we uw wensen op een rij en brengen we afmetingen in kaart. Na dit eerste oriënterende gesprek gaan we aan de slag met een eerste ontwerp. We komen dit ontwerp graag aan u presenteren.

Na een eerste presentatie zullen wij eventueel gewenste aanpassingen doen aan het ontwerp en maken een offerte. We presenteren dit ontwerp graag bij ons op kantoor waar we “live” in 3D door het ontwerp kunnen wandelen en eventuele aanpassingen meteen kunnen doen. Als u net zo enthousiast bent als wij nemen we de offerte door.

Na het goedkeuren van het ontwerp en de offerte komt de voorbereiding voor de uitvoering van het plan. Eventuele bouwtekeningen worden gemaakt en de benodigde materialen worden besteld. In overleg met u maken we een concrete planning, zodat u weet wanneer u ons uitvoeringsteam kunt verwachten.

Zodra het project afgewerkt is, volgt de oplevering. We lopen samen met u een ronde in uw nieuwe aangelegde tuin. Zijn er nog zaken waar u niet helemaal tevreden over bent? Dan lossen we die zo spoedig mogelijk op. Zodat u zo snel mogelijk kunt genieten!

Omdat het goed verzorgen en onderhouden van uw tuin minstens zo belangrijk is als het ontwerp en de aanleg van de tuin, kunnen wij ook dit kunnen voor u verzorgen. Een onderhoudsplan kan op verschillende manieren worden aangeboden. We gaan graag met u in gesprek hierover!