H. Lamme & Zn Groenprojekten

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons bedrijf! Graag stellen wij ons kort aan je voor. Al vanaf 1925 is H. Lamme & Zn Groenprojecten een bekende hovenier in Hilversum en omstreken. Eerst begonnen met een bakfiets en een hark, nu uitgegroeid tot een modern hoveniersbedrijf. Wij werken voor zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Sinds 2012 staat de 4e generatie ‘Lamme’ aan het roer van deze dynamische onderneming: Sander Lamme. Naast het leiden van de onderneming is Sander iedere dag in de tuin te vinden. Dit zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden en de communicatielijnen kort zijn.

Hoveniersbedrijf H. Lamme & Zn Groenprojecten is een bedrijf dat meegroeit in deze snelle, vluchtige, maar ook milieubewuste tijd. Onze korte communicatielijnen, snelle schakelen en het gebruik van social media zijn hier enkele voorbeelden van. Daarnaast gebruiken wij milieuvriendelijke middelen, elektrisch tuingereedschap en FSC gecertificeerd hout. Dit alles met als doel jouw tuin zo te verzorgen en aan te leggen dat je er ontspannen kunt genieten, relaxen en de gezelligheid met elkaar kunt zoeken. Hierbij staat kwaliteit met de daarbij behorende garantie voorop.

Graag ondersteunen wij ook de kwaliteit in de hovenierssector. Onze aansluiting bij branchevereniging VHG is hier een voorbeeld van. Daarnaast zijn wij aangesloten bij TuinKeur. Wij zijn een gecertificeerd hoveniersbedrijf en uitgebreid gecheckt. Dit geeft u als opdrachtgever verschillende zekerheden op het gebied van kwaliteit, service, vakbekwaamheid, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.lammegroenprojecten.nl of maak via onze contactgegevens een vrijblijvende afspraak om in jouw tuin te sparren over te mogelijkheden.

 Wat klanten over H. Lamme & Zn Groenprojekten zeggen