023 - 5552172
06 - 51522055
info@nederveentuinen.nl
www.nederveentuinen.nl

Bezoekadres
Melbournestraat 11
1175 RM LIJNDEN

 

Nederveen Tuinen

Welkom bij Nederveen Tuinen

Dat kwaliteit niet per se duurder hoeft te zijn, bewijst hoveniersbedrijf Nederveen Tuinen, werkzaam in de regio Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Zwanenburg, Lijnden, Nieuw-Vennep en Hoofddorp . Het gebruik van hoogwaardige producten betekent op de langere termijn juist een besparing. En een tuin is bij uitstek de plaats waar de lange termijn belangrijk is. Een tuin wordt in de loop van de tijd en met het juiste onderhoud alleen maar mooier. Alle hoveniersdiensten van Nederveen Tuinen vallen onder de VHG-garantie, die voorkomt dat u voor financiële of andere verrassingen komt te staan. Verder bieden wij u de vijf zekerheden van TuinKeur: professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit.

Arjan Nederveen

Is al 25 jaar met veel plezier eigenaar van Nederveen Tuinen. Zoals velen gestart als eenmanszaak maar inmiddels is Nederveen Tuinen uitgegroeid tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf met een team gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers.

Onder de klantenkring bevinden zich naast een groot aantal particulieren ook vele bedrijven, banken, begraafplaatsen en vve’s. Het werkgebied van hoveniersbedrijf Nederveen Tuinen strekt zich uit van de regio Haarlem tot Amsterdam, Heemstede, Aalsmeer en Amstelveen. Nederveen Tuinen is TuinKeur gecertificeerd en aangesloten bij de branchevereniging van van hoveniers, VHG.Wat klanten over Nederveen Tuinen zeggen