Welkom bij TuinKeur: hét keurmerk voor hoveniers

         
Wij zijn vanaf 24 december tot 3 januari gesloten. TuinKeur wenst iedereen een fijne dagen en een goed en gezond 2022!
 

Hoveniersbedrijf Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

 

Welkom bij Hoveniersbedrijf Tuin- en Bloemencentrum
Den Heuvel

De naam Den Heuvel komt van de plek waar onze (voor)ouders gewoond hebben en waar onze ouders in 1949 zijn begonnen in het tuinders- en bloemenvak. In 1969 werd er omgeschakeld naar een bloemisterij met kwekerij en later kwam daar ook het tuincentrum met een hoveniersafdeling bij. In 1989 heeft de tweede generatie de bedrijfsleiding overgenomen en waren er plannen om te verhuizen naar een groter tuincentrum op een nieuwe locatie. Het is ons gelukt om een nieuw tuincentrum te bouwen met 3500 m² kassen op 2,5 ha grond. Deze werd geopend op 29 april 1999 aan de Molenweg 1a in Wervershoof.

Op onze website vindt u een overzicht van alle producten en diensten die wij aanbieden. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit en een goede service. Alle medewerkers van Tuin-en Bloemencentrum Den Heuvel staan met veel enthousiasme klaar om u te voorzien van groenadvies!

Binnen

Wilt u weer eens iets anders in uw woonkamer? Bij ons is er volop keuze uit planten en allerlei mooie accessoires. In de verschillende stijlkamers kunt u ideeën opdoen om uw woning van nieuwe decoratie te voorzien. Deze kamers zijn in kleurthema’s ingericht en veranderen regelmatig om zo de nieuwste trends te laten zien.

Buiten

Heeft u zin om in uw tuin te gaan werken of heeft ideeën om uw tuin naar eigen wensen in te richten? Dan hebben wij alle materialen om iets moois te creëren. Komt u er niet uit? Vraag het dan aan een van onze medewerkers, zij helpen u graag verder.Wat klanten over Hoveniersbedrijf Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel zeggen

 
 
 

01030506

© Copyright 2020 TuinKeur