06-1514 0920
info@martindunnink.nl
www.martindunnink.nl

Bezoekadres
Burgemeester van Sandickstraat 3
7711 HW Nieuwleusen

 

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink


Even voorstellen…

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink is gevestigd in Nieuwleusen en werkt in de regio Zwolle, Ommen, Dedemsvaart, Meppel, Genemuiden en Hasselt.. Zijn groene vingers ontdekte hij toen hij in zijn vrije tijd zijn steentje bijdroeg bij een kameraad op de kwekerij.  De diversiteit aan werkzaamheden buiten hadden zijn voorkeur, daarom maakte hij de keuze voor de hoveniersopleiding in 1996.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Op deze vraag zei één van mijn klanten laatst: ‘Je bent nuchter, bescheiden en creatief’. Verder werk ik volgens de vijf principes van TuinKeur: professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Klanten waarderen deze manier van aanpak. Mont-tot-mondreclame doet zijn werk en ik zie het als een compliment om met regelmaat teruggevraagd te worden. Bekijk hier onder de recensies van zijn klanten en het algemene cijfer dat de klanten hem geven. 

 

 

Tuinontwerp

Uw nieuwe tuin begint bij een tuinontwerp waar over na is gedacht. Na een afspraak te hebben gemaakt komen we vrijblijvend bij u langs om in een kennismakingsgesprek uw wensen te inventariseren. Lees meer over het tuinontwerp.

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw tuin zijn onze belangrijkste uitgangspunten: kwaliteit en duurzaamheid. Wij maken bij de aanleg van uw tuin uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dit geldt niet alleen voor de beplanting, het straatwerk, de vijver, verlichting, maar ook voor alle bouwkundige elementen en grondwerken. Meer over tuinaanleg.

Tuinonderhoud

Geen tuin kan zonder onderhoud! Maar we kunnen het wel makkelijk maken. Op zoek naar iemand die uw tuinonderhoud in Zwolle? Wij helpen u graag. Een tuin leeft en is altijd in beweging. Elk seizoen verandert uw tuin. Om hier elk seizoen van te kunnen genieten is onderhoud van uw tuin van belang. Meer over tuinonderhoud.

 

Heeft u vragen aan Martin? Neem dan contact op.Wat klanten over Hoveniersbedrijf Martin Dunnink zeggen