038-4550760
info@overweg-allround.nl
www.overweg-allround.nl

Bezoekadres
Ruiterlaan 18
8019 BR Zwolle

 

Overweg Allround

Even voorstellen: overweg Allround!

Wij werken het liefst in de regio, dat bespaart tijd, geld en het milieu! Ons werkgebied beperkt zich dan ook tot Zwolle en omgeving.

In plaatsen zoals Zwolle, Hasselt, Zwartsluis, Nieuwleusen, Dalfsen, Heino, Raalte, Deventer, Hattem, Wezep weten wij de weg. En nog belangrijker we kennen de bodem en de omstandigheden waarvan alles bloeit en groeit.

Overweg Allround is een hoveniersbedrijf. Dit betekent dat we alle buitenklussen aankunnen. Alles op, in en rondom uw tuin dus. Of uw tuin nu bestaat uit een balkon op een flat of een tuin bij een landgoed van honderden hectare, wij kunnen u overal mee helpen.

Uw eigen ideeën of plannen kunnen wij uitvoeren, maar we kunnen ook zelf ontwerpen of schetsen en aan de hand daarvan aan de slag.

Geen tuin of ander werk buitenshuis is ons te gek. Moeilijk bereikbare plekken, kleine tuinen, grote tuinen, vlonders, vijvers, schuttingen, beschoeiing, bestrating, te veel om op te noemen, wij kunnen u helpen of adviseren.

Nog een voordeel is dat u zelf niets meer hoeft te regelen of te plannen. Doordat wij werken met vaste leveranciers en vaste onderaannemers kunnen wij alles voor u doen, kortom u heeft te maken met één contactpersoon.

Als laatste voordeel noemen wij dat we een klein bedrijf zijn.

Wilt u meer weten over onze aanpak, neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens, Willem OverwegWat klanten over Overweg Allround zeggen