0345-228597
06 - 22196969
info@biesheuvelgroenservice.nl
www.biesheuvelgroenservice.nl

Bezoekadres
Hei- en Boeicopseweg 113
4126 RG Hei- en Boeicop

 

Biesheuvel Groenservice

Even voorstellen

Biesheuvel groenservice is het allround-hoveniersbedrijf van Kees Biesheuvel. Begonnen als klein jochie bij zijn vader op de kwekerij, is Kees letterlijk opgegroeid in het vak. Deze jarenlange ervaring en de vakkennis is terug te vinden in de kwaliteit van onderhoud of aanleg van uw tuin of bedrijfsterrein.

Biesheuvel groenservice is een middelgroot bedrijf waar betrokkenheid, vakmanschap, persoonlijk contact en service de pijlers zijn van het werk wat afgeleverd wordt. Of het nu om een kleine particuliere tuin gaat of om bedrijfsterreinen, alles wordt met evenveel vakmanschap en zorg afgeleverd.

Wat we doen

Onderhoud
Vakkundig en met respect voor de natuur onderhouden we tuinen.

Aanleg

Wij ontwerpen graag samen met u uw tuin. Biesheuvel Groenservice komt bij u thuis om te bespreken wat uw wensen zijn.

Terrasreiniging

Het terras wordt vaak gezien als een verlenging van de woonkamer. Het is een plek om te ontspannen, eten of met visite een wijntje te drinken. Het is dus van belang dat het terras, de tuinpaden, vlonders etc. er netjes en schoon bij liggen en daardoor bijdragen aan het ultieme tuingevoel.

Door de weersinvloeden hebben we te maken met groenaanslag, mossen, onkruid etc. die ervoor zorgen dat de materialen glad worden, de kleuren verdwijnen en een onverzorgde indruk maken. Biesheuvel Groenservice heeft de oplossing in handen.Wat klanten over Biesheuvel Groenservice zeggen