06 - 15062665
06 - 15062665
info@dehovenier.nu
www.dehovenier.nu

Bezoekadres
Sandströmstraat 13
4307 AW Oosterland

 

deHovenier.nu

deHovenier.nu is een hoveniersbedrijf dat gevestigd is in Bruinisse, een dorp aan de oostkant van Schouwen-Duiveland.

Het bedrijf werd opgericht op in 2000 onder de naam ‘De Groene Klussenier Walter Zierden’. In 2003 besloot Walter zelfstandig verder te gaan en werd de naam van het bedrijf gewijzigd in ‘De Hovenier Walter Zierden’.

In 2006 ging de eerste eigen website deHovenier.nu online. Sinds 1 januari 2014 is deze domeinnaam ook officieel de naam van de onderneming. Op die dag werd van de eenmanszaak een vof, want Mees Bouwman werd mede-eigenaar.

deHovenier.nu richt zich met zijn diensten in eerste instantie op de particulieren, maar ook campings, bungalowparken, bedrijven en overheid behoren tot de klantenkring.

Bij haar dienstverlening staan tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud uiteraard bovenaan de lijst. Zo is deHovenier.nu in staat om bij haar relaties te ondersteunen in het gehele tuintraject. Naast ontwerp en aanleg zijn veel voorkomende (onderhouds)werkzaamheden, het plaatsen van schuttingen, het leggen van tuintegelsvijvers aanleggen, snoeien en bomen rooien. Elke klus, groot of klein, wordt met veel toewijding uitgevoerd!

Een van de hoogtepunten in de afgelopen periode was zeker de tuinmetamorfose bij het zangduo Anita en Ed. Dit was niet een normale tuinrenovatie. De hele klus was dankzij twee webcams in de tuin live te volgen op internet. deHovenier.nu heeft hiermee zelfs de PZC gehaald.

 

Bij deHovenier.nu bestaat de mogelijkheid om een opleiding in het groene vak te volgen.
deHovenier.nu is een erkend leerbedrijf en staat ingeschreven bij S-BB (beroepsonderwijs bedrijfsleven). Deze instantie keurt het bedrijf op de eisen van het opleiden van leerlingen/stagiairs.Wat klanten over deHovenier.nu zeggen