010 - 4667954
info@rubenstuinen.nl
www.rubenstuinen.nl

Bezoekadres
Merelhoven 49
2902 KA Capelle aan den IJssel

 

Rubens Tuinen

Hovenier Capelle aan den IJssel.

Rubens Tuinen, opgericht in 2014, is een klein, modern en innovatief bedrijf dat met het team van ervaren krachten zowel kleine als grotere tuinen onderhoudt, realiseert en ontwerpt. Wij werken voor particulieren, bedrijven, overheden en V.v.E’s. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, ons team werkt vanuit hier in de gehele regio van Rotterdam en tot zelfs daarbuiten. Wij hebben meerdere certificeringen en keurmerken. Dit zorgt ervoor dat wij altijd kwaliteit leveren en dat duurzaamheid voorop staat.

 

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud Capelle aan den IJssel

Wij geloven dat wij net dát beetje meer service bieden. Zo onderhouden we uw tuin, boom en beplanting zoals het een hovenier betaamd. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is en wij geven u uitgebreid advies mee hoe u de tuin zo optimaal mogelijk in topconditie kunt houden. Denk hierbij aan onze maaiservice, verwijderen van onkruid, maar ook zeker periodiek onderhoud op basis van uw wensen. ‘Ontzorgen’ is hierbij vaak ons motto. Capelle aan den IJssel, onze standplaats, is in 2015 uitgeroepen tot groenste stad van Nederland, hier dragen wij graag ons steentje aan bij!

 

Tuinaanleg

Hierbij kunt u denken aan het leggen van bestrating, het beplanten van de tuin, het maken van schuttingen en zelfs het bouwen van een tuinhuis behoort tot de mogelijkheden. Een complete tuin professioneel aangelegd. Wij werken met de hoogste kwaliteit materialen en leveren de tuin op conform uw wensen.

 

Groenvoorziening & Terreinonderhoud

Speciaal voor de grotere projecten, bieden wij onze groenvoorziening service aan. U kunt hierbij denken aan het onderhoud van begraafplaatsen, parken, bedrijfstuinen, speeltuinen, VvE’s groenonderhoud, onderhoud bij scholen en ook voor woonwijken houden wij het groen bij. Als laatste zijn complete binnentuinen, voor bijvoorbeeld kantoren, ook mogelijk. Onderhoudscontracten zijn altijd op maat en met duurzaamheid voorop. Denk bijvoorbeeld aan biodiversiteit, waterhuishouding, bodemgezondheid, recycling van materialen en klimaatbeheersing.

 

Boomverzorging

Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van bomen. hierbij kunt u denken aan het kappen, snoeien, boom ‘APK’s’, beoordeling zieke bomen en kandelaren van de bomen. Daarnaast is één van onze specialiteiten het onderhoud van fruitbomen. Het onderhouden van bomen is specialistisch werk, neem hier altijd een vakbekwaam hovenier voor in de arm.

 

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee!

 Wat klanten over Rubens Tuinen zeggen